• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Προπονητής Αρτινού συλλόγου Προπονητής Εθνικής ομάδας ταεκβοντό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προπονητής Αρτινού συλλόγου Προπονητής Εθνικής ομάδας ταεκβοντό

Ως προπονητής της Εθνικής ομάδας παίδων κορασίδων του Ολυμπιακού taekwondo επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία ταεκβοντό ο προπονητής του Αρτινού συλλόγου “Ολυμπιακή Ακαδημία Άρτας”.
Είναι η δεύτερη φορά που ο Μιμηγιάννης Ανδρέας εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα ως Εθνικός προπονητής και αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τον σύλλογο μας,δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου Κα. Ντόρα Μπαλωμένου.
Η αποστολή της εθνικής ομάδας θα πετάξει για το Σεράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στις 25/8 και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από 28/8 έως 31/8.
Η χώρα μας έχει πολύ καλή παράδοση σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία στα υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα και φιλοδοξούμε ότι για μία ακόμα φορά θα φτάσουμε στο στόχο μας.

Η δήλωση του Κ. Μιμηγιάννη ήταν η εξής:
Με μεγάλη χαρά και συναίσθηση της ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε από την Ελληνική ομοσπονδία ταεκβοντό για τη θέση του Εθνικού προπονητή στην αποστολή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων στην Βοσνία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΣ της ΕΛΟΤ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

ΕΠΟ: «Βόμβα» από Ζαγοράκη! Παραιτείται από την προεδρία

Κώστας Παππάς

Εγκαινιάστηκε το νέο Γήπεδο των Κεραματών

Κώστας Παππάς

Μπάσκετ: Πέρασε στις 8 ο Βυζαντινός Α.Ο. Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..