ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προμήθεια κλινών για τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας

Στα πλαίσια των ενεργειών της Περιφέρειας Ηπείρου για την βελτίωση των υποδομών του Νοσοκομείου Άρτας, πραγματοποιήθηκε προμήθεια κλινών για την αντικατάσταση των επτά πεπαλαιωμένων κλινών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου.
Η προμήθεια ποσού 120.000 €, εντάσσεται στο έργο αντικατάστασης και βελτίωσης του ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου, για την παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες υψηλού επιπέδου και ασφάλειας, ειδικότερα δε κατά την δύσκολη περίοδο με την επιδημία του νέου κορωναϊού που διανύουμε.
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης κι ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση της διαδικασίας που θα βελτιώσει τις υποδομές του Νοσοκομείου και ειδικά της ΜΕΘ, που καλείται να επιτελέσει ένα πολύ δύσκολο έργο αυτή την εποχή.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σύλληψη 3 ατόμων για απάτη στην Ήπειρο που παρίσταναν του Υπαλλήλους της ΔΕΗ

Κώστας Παππάς

Συμμετοχή Επιμελητηρίου Άρτας στην έκθεση «Κερνάμε Ήπειρος» στο Ζάππειο.

Κώστας Παππάς

Απάντηση Υπουργού για την αύξηση ισχύος του υποσταθμού Αράχθου (Γραμμενίτσας Άρτας) και την αναβάθμιση του υποσταθμού Λούρου (Αγ. Γεωργίου Πρέβεζας)

Κώστας Παππάς

1 comment

Comments are closed.

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..