ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΘΕΑΤΡΟ

Πρεμιέρα του έργου “Ωχ τα νεφρά μου”

Πρεμιέρα του έργου “Ωχ τα νεφρά μου” θα γίνει στο θέατρο Α.Θ.Ο.Α. την Πέμπτη 5 Μαρτίου. Πρόκειται για μια κωμωδία του Μπάμπη Τσικληρόπουλου που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαδόπουλου, λίγο καιρό μετά το τέλος των παραστάσεων και την τεράστια επιτυχία του έργου “Επιστροφή στο χωριό”.
Ένδειξη του άοκνου έργου που επιτελείται στην θεατρική ομάδα της Α.Θ.Ο.Α. η οποία δεν σταματά να εκπλήσει και να χαρίζει στο θεατρικό κοινό της πόλης μας άρτιες παραστάσεις επαγγελματικού επιπέδου.
Το νέο έργο που ανεβάζει η Α.Θ.Ο.Α. είναι ένα από τα ποιο καλογραμμένα κείμενα του νεοελληνικού θεάτρου, βαθιά ανθρώπινο, γεμάτο εκπλήξεις που καταφέρνει να χαρίζει αυθόρμητο γέλιο αλλά και γλυκιά συγκίνηση στους θεατές.
Η έναρξη των παραστάσεων θα γίνει στις 5 Μαρτίου και θα συνεχιστούν έως τις 22 Μαρτίου από Πέμπτη έως και Κυριακή
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 9.30 μ.μ.

Related posts

Κορονοϊός: Στους 57 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε 52χρονος

Κώστας Παππάς

Τα σημερινά κρούσματα και η κατανομή τους

Κώστας Παππάς

Που εντοπίζονται τα σημερινά κρούσματα στην Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..