ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορεία και συνθήματα στο κέντρο της Άρτας

Με κεντρικό σύνθημα “Όχι άλλο αίμα για την εργοδοσία» το Εργατικό Κέντρο Άρτας πραγματοποίησε πορεία στο κέντρο της Άρτας το απόγευμα της Πέμπτης.
Αφορμή ο θάνατος του 29χρονου Χρήστου από ηλεκτροπληξία στη διάρκεια της βάρδιας του ως ηλεκτρολόγος στο εργοστάσιο της εταιρείας ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Η πορεία, επικεφαλής της οποίας τέθηκε η αδερφή του 29χρονου Χρίστου, ξεκίνησε από την πλατεία Κιλκίς λίγο μετά τις 8 και αφού διέσχισε τον πεζόδρομο της Σκουφά κατέληξε στη πλατεία Μονοπωλίου.
Στην διάρκεια των χαιρετισμών διαβάστηκε και η ανακοίνωση των δικηγόρων της οικογένειας του Χρήστου.

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας διεκδικεί:
Να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες θανάτου του συναδέλφου μας από την Επιθεώρηση και να μην “ξεχαστεί”, όπως άλλες φορές στο παρελθόν.
Να εφαρμόζονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πλήρη ασφάλεια και προστασία των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς.
Απαιτούμε και κλιμακώνουμε την πάλη μας για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ με αυξήσεις στα μεροκάματα και βελτίωση των όρων και συνθηκών εργασίας.
Για να μην περάσουν οι υπηρεσίες του νοσοκομείου στα νύχια των Εργολάβων!
Οριστική ανάκληση της ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών των δημόσιων μονάδων Υγείας και Πρόνοιας.Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εργαζομένων!

Related posts

Σκότωσε τον προϊστάμενο ύδρευσης του δήμου για ασήμαντη αφορμή – Νεκρός με 3 σφαίρες στο κεφάλι 55χρονος

Κώστας Παππάς

Το Επιμελητήριο Άρτας την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien-MesseWien 2020

Κώστας Παππάς

Μην πετροβολάτε τα τζάμια: Για να γυρίσει ο «Ήλιος» θέλει δουλειά πολύ…

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..