ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποδηλατοβόλτες για μικρούς και μεγάλους στην Άρτα

Μετά την 1η πολιτιστική ποδηλατοβόλτα που από κοινού διοργάνωσε με τον Δ. Αρταίων και την πολύ μεγάλη συμμετοχή των φίλων και συμπολιτών μας σε αυτή, ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας σχεδιάζει να ομορφύνει τα απογεύματα κάθε Τετάρτης του Ιουνίου, με αντίστοιχες βόλτες σε διάφορα σημεία της πόλης.
Καθώς το ποδήλατο αποτελεί και μέσο άσκησης αλλά και συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας εντός και εκτός πόλεων, ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας συνεχίζει την καλή συνήθεια της καραντίνας και καλεί τους αρτινούς να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία που θα ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τη χρήση ποδηλάτου.
“Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, με το ποδήλατό σας για να καθιερώσουμε αυτή την όμορφη συνήθεια στην πόλη μας. Θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το σημείο συνάντησης και τη διαδρομή με νεότερη ανακοίνωση” σημειώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας

Related posts

Θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός μοτοσικλετιστής

Κώστας Παππάς

«Ενημέρωση των πολιτών για τον ιό της γρίπης στο Δήμο Νικολάου Σκουφά»

Κώστας Παππάς

Που εντοπίστηκαν τα 2646 νέα κρούσματα σήμερα Τετάρτη 4 Νοεμβρίου – 36 στην Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..