ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας – 3η Ποδηλατοβόλτα

Την Τετάρτη το απόγευμα, στις 17 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η 3η κατά σειρά ποδηλατοβόλτα του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας. Η συμμετοχή μικρών και μεγάλων, αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, κάτι το οποίο μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Η βόλτα μας πλαισιώθηκε με ξενάγηση στο Κάστρο της πόλης μας, όπου ήταν και το σημείο εκκίνησης και ολοκληρώθηκε στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης με όλους να ανυπομονούμε για την επόμενη Τετάρτη.
Ευχαριστούμε πολύ το τμήμα Τροχαίας Άρτας για την πολύτιμη βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή της ποδηλατοβόλτας, τον αρχαιολόγο Άρη Βάσιο, για την πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση στο Κάστρο και την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας κα. Βαρβάρα Παπαδοπούλου για την συνεργασία και τη στήριξή της στις δράσεις του ομίλου.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους φίλους που συμμετείχαν και ακόμη περισσότερο τους μικρούς ποδηλάτες που κάθε φορά δείχνουν ολοένα και περισσότερο σωστή και ασφαλή οδηγητική συμπεριφορά.

 

Related posts

Διανομή 170 δεμάτων αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άρτας

Κώστας Παππάς

Αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου

Κώστας Παππάς

Γιώργος Ζάψας στην εκπομπή “Απόψεις” «Θα πάρουμε την Περιφέρεια για να την μοιραστούμε με τις άλλες παρατάξεις»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..