ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πλημμύρισε η Άρτα – Έκλεισε η παλαιά ΕΟ Άρτας – Αθηνών

Η έντονη βροχόπτωση που ξεκίνησε από το πρωί της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου, δημιούργησε πολλά προβλήματα στο Νομό Άρτας και κυρίως στους δήμους Αρταίων και Νικολάου Σκουφά. Η υπερχείλιση του ποταμού Ζούτου και του ρέματος Μπούση δημιούργησαν πλημμυρικά φαινόμενα στη Λιμίνη, Αγίους Αναργύρους και στον κόμβο Άρτας από στρατόπεδο Παπακώστα μέχρι την Κυράτσα.
Η κυκλοφορία μέχρι τις 21:00 το βράδυ  έχει διακοπεί για μικρά τα οχήματα στην παλαιά Εθνική Οδό ενώ επιτρέπεται μόνο η διέλευση φορτηγών. Λίγο αργότερα ο δρόμος αφού καθαρίστηκε απο εφέτες ύλες δόθηκε  και πάλι στην κυκλοφορία.


Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ. Γ. Πανέτα υπάρχουν προβλήματα σε πολλά χωριά του Κάμπου αλλά και στα ορεινά Γρίμποβο, Βλαχέρνα, Αμμότοπο, Γραμμενίτσα.
Στο σημείο έφτασε και ο περιφερειάρχης κ. Αλ. Καχριμάνης μάλιστα στην ενημέρωση από τους παρόντες ειπώθηκε ότι μεγάλος όγκος νερού προέρχεται από την αποχέτευσης της Ιόνιας Οδού.

Related posts

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων

Κώστας Παππάς

Δήμος Νικολάου Σκουφά: Απαλλαγή δημοτικών τελών και άλλες οικονομικές ελαφρύνσεις

Κώστας Παππάς

Θρίλερ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στο Κάστρο του Ρίου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..