• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Περιοδεία Γιώργου Στύλιου σε Φιλοθέη και στα χωριά Περάνθη, Λουτρότοπο, και Συκιές
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Γιώργου Στύλιου σε Φιλοθέη και στα χωριά Περάνθη, Λουτρότοπο, και Συκιές

«Χρηματοδοτούμε:
• Τα έργαεκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου Περάνθης- Λουτρότοπου με €2.2 εκ.»
• Τα έργα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης νερού του δικτύου του ΤΟΕΒ ζώνης Αράχθου με €2.197 εκ.
• Τα έργα σχεδιασμού και αναβάθμισης αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ ζώνης Αράχθου – ανακατασκευή διωρύγων με €2,2 εκ.
• Τα έργα σχεδιασμού και αναβάθμισης αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Λούρου – ανακατασκευή διωρύγων με €2,19 εκ.
• «Αναβαθμίζουμε τους αγροτικούς δρόμους στις περιοχές των Σελλάδων, Περάνθης, Λουτρότοπου, Φωτεινού, Συκιών και Μεγάρχης, με έργα συνολικού προϋπολογισμού €500.000»

Στην Φιλοθέη (Χαλκιάδες – Καλαμιά) και στα χωριά Περάνθη, Λουτρότοπο, καιΣυκιές περιόδευσε ο Γιώργος Στύλιοςόπου και μίλησε σε συγκεντρώσεις πολιτών. Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και υποψήφιος Βουλευτής Άρτας κατά τις επισκέψεις του συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών για τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας και τα διλήμματα των Εκλογών της 21ης Μαΐου, ενώ έδωσε έμφαση και στο έργο που επιτελέστηκε στο Νομό της Άρτας τα 4 χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην Φιλοθέη σε μεγάλη συγκέντρωση, ο κ. Στύλιος αναφέρθηκε αναλυτικά στην προσπάθεια της Κυβέρνησης και ειδικά του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) για τη στήριξη των παραγωγών. Μάλιστα αναφερόμενος στο Νομό της Άρτας υπογράμμισε πως οι ενισχύσεις που έλαβαν οι αγρότες της περιοχής φτάνουν τα €82 εκ. κατά τη διάρκεια της τετραετίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Στύλιος μίλησε για τα σημαντικά έργα που γίνονται στο Νομό και τα οποία ξεπερνούν τα 41 στον αριθμό, που μετά από δεκαετίες άρχισαν να υλοποιούνται.Επικεντρώθηκε στα έργα αγροτικών υποδομών που χρηματοδοτεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχουν εγκριθεί και ενταχθεί σε χρηματοδότηση και έχουν δοθεί στην Περιφέρεια Ηπείρου για δημοπράτηση όπως:

• Τα έργα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης νερού του αρδευτικού δικτύου Περάνθης- Λουτροτόπου, προϋπολογισμού €2.198 εκ.
• Τα έργα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης νερού του δικτύου του ΤΟΕΒ ζώνης Αράχθου προϋπολογισμού €2.197 εκ.
• Τα έργα εξοικονόμησης νερού Γραμμενίτσας Βλαχέρνας προϋπολογισμού €1,09 εκ.
• Τα έργα σχεδιασμού και αναβάθμισης αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ ζώνης Αράχθου – ανακατασκευή διωρύγων προϋπολογισμού €2,2 εκ
• Τα έργα σχεδιασμού και αναβάθμισης αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Λούρου – ανακατασκευή διωρύγων προϋπολογισμού €2,19 εκ.
• Τα έργα σχεδιασμού και αναβάθμισης του αρδευτικού δικτύου Αγ. Γεωργίου Γλυκόριζου και των αγωγών μεταφοράς νερού από το αντλιοστάσιο του Αγ. Γεωργίου προϋπολογισμού 834.000 €.

Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε και σε έργα οδοποιίας που γίνονται στην περιοχή όπως
• Η ασφαλτόστρωση και τσιμεντόστρωση δρόμων στις περιοχές των Σελλάδων, Περάνθης, Λουτρότοπου, Φωτεινού, Συκιών και Μεγάρχης, ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού €500.000.
Επισήμανε επίσης το δίλημμα των εκλογών που έρχονται και την ανάγκη η χώρα να έχει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Επιπλέον σημείωσε πως μετά από 4 χρόνια η Νέα Δημοκρατία αφήνει έργο μετρήσιμο στο Νομό της Άρτας που αλλάζει την καθημερινότητα των πολιτών.
Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του, ο Γιώργος Στύλιος δήλωσε: «Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας αυτά τα χρόνια. Στις 21 Μαΐου κρίνονταιοι σημαντικότερες εκλογές της Μεταπολίτευσης. Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων εργαζόμαστεμεθοδικά για να στηρίξουμε τους παραγωγούς και να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα του Νομού. Δεσμεύομαι πως και στην επόμενη τετραετία θα συνεχίσω να εργάζομαι και να διεκδικώ περισσότερα έργα και παρεμβάσεις για το Νομό μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ζούμε Μαζί! Αγωνιζόμαστε Μαζί!».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έρχονται απορριμματοφόρα βιοαποβλήτων στο Δήμο Αρταίων

Κώστας Παππάς

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κυψέλη Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος για την έναρξη του σχολικού έτους 2021-2022

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..