ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ανανέωση και Νίκη

Μια νέα εποχή αρχίζει για το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Παράταξη, την Πατρίδα μας!
Η νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη αποτελεί λαϊκό μήνυμα για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, την δυναμική διατύπωση των λαϊκών αιτημάτων για μια διαφορετική ρότα με κοινωνικό πρόσημο. Για την Ανανέωση του ΠΑΣΟΚ. Η λαϊκή επιλογή ανασύνταξης με τους 270.000 ψηφοφόρους μας έχει ως στόχο μια αποφασιστική δράση με φρέσκες ιδέες και κοστολογημένες προτάσεις για την διακυβέρνηση της χώρας!
Η Κεντροαριστερά αλλάζει σελίδα, η Προοδευτική Παράταξη έρχεται!
Η επόμενη ημέρα έχει πολύ δουλειά και λιγότερες ατάκες αυτοθαυμασμού. Έχουμε μπει σε μια εποχή που απαιτείται τα κόμματα να δίνουν λύσεις. Να πάψουν να θεωρούνται κλειστοί, πελατειακοί μηχανισμοί που διχάζουν και δεν βοηθούν να πάει μπροστά ο τόπος. Άρα, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μα. Και θα την ξεκινήσουμε όλοι ΜΑΖΊ, ώστε να λύσουμε προβλήματα, να απαντήσουμε σωστά στα αιτήματα, να δώσουμε προοπτική.
Τώρα απαιτείται το κλίμα Ανανέωσης, η διάθεση συμμετοχής και συνδιαμόρφωσης των θέσεων και προτάσεων του Κινήματός μας, να διαχυθούν παντού! Σε κάθε οργάνωση του Κινήματός μας, σε όλες τις δράσεις μας!
Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης «Προχωράμε δυναμικά να ανασυγκροτήσουμε την Κεντροαριστερά. Ο τόπος έχει ανάγκη μία ισχυρή φωνή προόδου, ρεαλισμού, μία ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή. Ο στόχος μου είναι αυτό να το προσφέρει το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη, διότι πρέπει και ο τόπος να αλλάξει σελίδα».
Μια Νέα Εποχή ανατέλλει. Καλώ τους νέους, τους ενεργούς πολίτες, τα δραστήρια κοινωνικά στελέχη, τον κάθε ψηφοφόρο προσωπικά να πάρει δυναμικά μέρος σε αυτό τον αγώνα προκειμένου να μετάσχει, να προσφέρει, να προτείνει, να ΑΛΛΑΞΕΙ νοοτροπίες και κατεστημένα. Να κερδίσουμε το ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΖΙ!
Χρήστος Μέγας
Δημοσιογράφος

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ανακοίνωση υποψηφιότητας υπ. Δημάρχου Κώστα Παπασιώζου, του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» του Δήμου Ν. Σκουφά

Κώστας Παππάς

Μετά τη δημόσια διαβούλευση ο Δήμος Αρταίων καταθέτει τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό του

Κώστας Παππάς

ΚΚΕ ανακοίνωση Τ.Ε. ΑΡΤΑΣ Γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την Παιδεία τώρα!

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..