• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Παρουσίαση Αντιδημάρχων, Προέδρων Νομικών Προσώπων και Γ.Γ Δήμου Αρταίων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίαση Αντιδημάρχων, Προέδρων Νομικών Προσώπων και Γ.Γ Δήμου Αρταίων

Πολυπρόσωπο το νέο σχήμα της δημοτικής αρχής στο Δήμο Αρταίων, καθώς σήμερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Χριστόφορος Σιαφάκας, όρισε δέκα αντιδημάρχους, οι τρεις από τους οποίους ήταν αντιδήμαρχοι και την προηγούμενη περίοδο, οι οκτώ είναι έμμισθοι και δύο άμισθοι Κωνσταντίνος Χαρακλιάς και Δημήτρης Ευαγγέλου.
Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί η Αντιδήμαρχος κ. Αγγέλα Τσώλα που αναπληρώνει τον Δήμαρχο».

Στην παρουσίαση ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:
Με δυναμισμό, προγραμματισμό και σχεδιασμό, τιμιότητα και ακεραιότητα θα δουλέψουμε για όσα θέλουμε να αλλάξουμε και όσα θέλουμε να εξελίξουμε στην επόμενη πενταετία που ανοίγεται μπροστά μας.
Σας καλωσορίζω σήμερα στην παρουσίαση των Αντιδημάρχων, καθώς και των προσώπων που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση του Δήμου Αρταίων.
Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, που κυριαρχεί η συναίσθηση του καθήκοντος τόσο για εμένα, όσο και για τους συνεργάτες μου.
Ξεκινάμε με σχέδιο, γνώση και όρεξη για δουλειά, όντας πάντα κοντά στους δημότες μας! Όλοι Μαζί Υπεύθυνα!
Στόχος μας πάντα να προσφέρουμε στον τόπο μας.
Στόχος μας να υπηρετήσουμε με σεμνότητα, πίστη και υπακοή στους νόμους, με σεβασμό στη θέση που οι δημότες μας τοποθέτησαν με την ψήφο τους.
Οι ονοματοδοσίες δεν είναι πράξεις συμβολικές, για εμάς αποτελούν κινήσεις ουσιαστικής σημασίας για μία πόλη που οφείλει να είναι σύγχρονη, συμμετοχική, λειτουργική, εξωστρεφής και φιλική προς τους κατοίκους της!
Σχεδιάσαμε τις Αντιδημαρχίες και τους τομείς ευθύνης των Εντεταλμένων Συμβούλων, ώστε να αντανακλούν τη νέα αντίληψη διοίκησης που πρεσβεύουμε ως νέα δημοτική αρχή.
Ας περάσουμε λοιπόν στην παρουσίασή μας:

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (ΔΕ ΑΡΤΑΙΩΝ) Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Ενέργειας ΧΑΡΑΚΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού ΛΥΓΟΥΡΑ ΜΑΙΡΗ (ΜΑΡΙΑ)
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ (ΚΕΠ) ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (Αναπληρωτής Δημάρχου) ΣΦΑΛΤΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ)
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Εντεταλμένος Σύμβουλος Αγροτικών Θεμάτων ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ (ΔΕ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ) ΤΖΙΟΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΔΕ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ) Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ (ΔΕ ΦΙΛΟΘΕΗΣ) Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού ΤΣΩΛΑ ΑΓΓΕΛΑ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ (ΔΕ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ) Εντεταλμένος Σύμβουλος Φορολογικών και Οικονομικών θεμάτων ΚΟΣΜΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΔΑΕ ΟΤΑ Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Επιχειρηματικότητας ΚΕΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟΥ Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Αγροτών ΘΕΜΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Εντεταλμένος Σύμβουλος Αγροτικών θεμάτων ΚΑΡΑΜΕΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σας συγχαίρω όλους και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.
Σας εύχομαι καλή θητεία, θα είμαι πάντα δίπλα σας, αναλαμβάνω
το ρόλο του πρώτου, αλλά μεταξύ ίσων πάντα!
Ζητώ για ακόμη μια φορά από αυτή τη θέση τη συμπαράστασή σας, την υπομονή σας και την κατανόησή σας, όπου χρειάζεται. Κανείς μας δεν περισσεύει! Είμαστε σ΄ αυτό όλοι μαζί. Και ΜΑΖΙ θα προχωρήσουμε στο δύσκολο αυτό δρόμο.
Γνωρίζετε ότι η παρουσία όλων μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο, δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά καθημερινή δουλειά και προσπάθεια για να γίνει καλύτερη η ζωή και το μέλλον των πολιτών του Δήμου Αρταίων.
Οδηγός των αποφάσεών μας είναι η θέλησή τους.
Αισθάνομαι πραγματικά περήφανος που θα είμαι επικεφαλής μίας ομάδας, η οποία αποτελείται από ένα εξαιρετικό κράμα εμπειρίας, ενθουσιασμού και οράματος για την πόλη. Φυσικά, όλοι γνωρίζετε και γνωρίζουμε ότι η αξιολόγηση θα είναι αδιάλειπτη για όλους μας!
Σας ευχαριστώ θερμά!

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2019: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις

Κώστας Παππάς

Παρέμβαση Περιφερειάρχη στο Υπουργείο Παιδείας για τα δημοτικά σχολεία των ορεινών περιοχών

Κώστας Παππάς

Εκδήλωση με θέμα «Η αναγνώριση της Άρτας από την Unesco: τo εγγεγραμμένο στοιχείο της Άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς “Μπαντίδοι και Γαϊτανάκι της Άρτας”»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..