ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Τουλιάτος

Πέθανε ο ηθοποιός, Πάνος Τουλιάτος, που είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στην ταινία, «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη».
Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τα social media, αναφέροντας ότι ο ηθοποιός πέθανε μετά από περιπέτεια που είχε με την υγεία του.
Κάτω από δύο φωτογραφίες, τις οποίες ανήρτησε στο προφίλ του, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε:
«Αντίο Πάνο μου! Ένας καλός συνάδελφος και φίλος έφυγε σήμερα από την ζωή μετά από μια μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. Ένα γελαστό πάντα παιδί, παιδί του κινηματογράφου και των πρώτων χρόνων της τηλεόρασης, πολύτιμος εργάτης του θεάτρου ο Πάνος Τουλιάτος αφήνει το στίγμα του μέσα από τους ρόλους του που θα μας τον θυμίζουν για πάντα.. Καλό ταξίδι».
Ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε γνωστές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπως «Οι Αμαρτωλοί», «7 χρόνια γάμου», «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη», «Στην Πόλη αγαπηθήκαμε» και άλλες.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τόμας Φριτς: Πέθανε ο συμπρωταγωνιστής της Έλενας Ναθαναήλ στην “Επιχείρηση Απόλλων”

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στην Εκάλη: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του

Κώστας Παππάς

Θεσσαλονίκη: 58χρονος πυροβόλησε και απειλούσε με χειροβομβίδα συγγενείς του σε εορταστική συνάθροιση.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..