• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Άρτας υποδέχεται τα νέα μέλη του – Εκδήλωση με ομιλητή τον Νάσο Ηλιόπουλο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Άρτας υποδέχεται τα νέα μέλη του – Εκδήλωση με ομιλητή τον Νάσο Ηλιόπουλο

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης του Προέδρου και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχε ως αποτέλεσμα 110.000 νέα μέλη να πολλαπλασιάσουν τη δύναμη του κόμματος.
Στην Άρτα 1000 νέα μέλη έστειλαν ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και ταυτόχρονα διαμαρτυρίας απέναντι στη χειρότερη, για τα συμφέροντα των πολλών, κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Άρτας διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής και γνωριμίας, με σύνθημα «Ελάτε να γνωριστούμε – Μαζί δυναμώνουμε το αύριο» και προσκαλεί παλαιά και νέα μέλη αλλά και τους φίλους του κόμματος την Παρασκευή 1 Ιουλίου, από τις 9 μ.μ. και μετά, στο Τουριστικό Περίπτερο Άρτας.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Όλγα Γεροβασίλη: Ζητεί σύγκληση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ για το ερωτηματολόγιο του Κασσελάκη – «Να μας πει τι ακριβώς προτείνει ο ίδιος»

Κώστας Παππάς

Εξοπλίζεται ακόμη περισσότερο ο στόλος καθαριότητας της πόλης: έρχεται ένα υπερσύγχρονο αποφρακτικό-βυτιοφόρο όχημα στην ΔΕΥΑ Άρτας

Κώστας Παππάς

Συνάντηση Δημάρχου Αρταίων με το Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης Άρτας: Ανάπτυξη στρατηγικής συνεργασίας. Σχέδια για μεγάλες διοργανώσεις

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..