ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Αρταίων ζητά τη γνώμη σου

Η γνώμη σου είναι πολύτιμη

Αγαπητέ δημότη,
Οι δύο πρώτοι στόχοι μας είναι αφ’ ενός μεν η διοικητική Ανασυγκρότηση του Δήμου και η χάραξη της πενταετούς Στρατηγικής του, αφ’ ετέρου δε η λειτουργία του ως ένας συμμετοχικός και ανοιχτός φορέας αυτοδιοίκησης, που θα πορεύεται διαδραστικά με τους πολίτες του.
Ζητάμε λοιπόν την άποψή σου τόσο για την προσδοκώμενη από εσένα στρατηγική και άξονες προτεραιότητας του Δήμου, όσο και για τον βαθμό ικανοποίησής σου από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.
Σκοπός μας είναι τόσο η συνεχής βελτίωση της λειτουργίας του εσωτερικού του Δήμου για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες και τους επισκέπτες, όσο και η σύγκλιση με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών για την πορεία της περιοχής μας. Όλα αυτά προϋποθέτουν την οικοδόμηση μιας αμφίδρομης σχέσης εμπιστοσύνης.
Για τους λόγους αυτούς ζητούμε την εθελοντική συνεισφορά σου μέσω της συμπλήρωσης του παρόντος ερωτηματολογίου:

https://www.adaeota.gr/survey/

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και θα παραμείνει ανοικτό προς συμπλήρωση μέχρι τις 31/05/2024.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κατά πόσο οι αρτινοί τηρούν τα μέτρα – Πόσες παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε 2 εβδομάδες – Τι λέει ο Διοικητής της Τροχαίας και οι Γυναίκες Τροχονόμοι

Κώστας Παππάς

Καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2024

Κώστας Παππάς

Άρτα: Σύλληψη οδηγού μοτοσικλέτας μετά από έλεγχο αλκοτέστ

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..