• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ο Δήμος Αρταίων έστρωσε στην άσφαλτο ενεργειακό υλικό για τη μείωση της θερμοκρασίας και την βελτίωση του μικροκλίματος
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Δήμος Αρταίων έστρωσε στην άσφαλτο ενεργειακό υλικό για τη μείωση της θερμοκρασίας και την βελτίωση του μικροκλίματος

Στις οδούς Ορλάνδου, Βασ. Κωνσταντίνου, Παρηγορητρίας, Αποκαύκου, Παλαιολογίνης, Γεωργίου Παπαγεωργίου, Νικηφόρου Αγγέλου, Δαμ. Στουδίτου, Μακρυγιάννη, Αμβρακίας και Μπιζανίου, ο Δήμος Αρταίων προχώρησε σε μία δράση με στόχο τη μείωση της θερμοκρασίας της ασφάλτου στην πόλη και τη βελτίωση του μικροκλίματος της περιοχής, στο πλαίσιο του έργου αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κεντρικών σημείων αστικού ιστού της πόλης της Άρτας.
Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση ενεργειακού ψυχρού υλικού, μειώνοντας αισθητά την θερμοκρασία, ένα γεγονός που επιβεβαίωσαν τόσο οι πεζοί και οι οδηγοί όσο και οι επιχειρηματίες.
Πρόκειται για μία αντανακλαστική επίστρωση ασφάλτου που συμβάλλει στη μείωση των υψηλών θερμοκρασιών, ενώ σε επόμενο στάδιο, η εφαρμογή του υλικού θα επεκταθεί και σε άλλους δρόμους.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δωρεάν για όλους «drive through» εξέταση για τον κορονοϊό, με rapid test αύριο στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Στο τραπέζι το άνοιγμα των καταστημάτων σε ζώνες, ποιες «καθαρές» περιοχές έχουν προτεραιότητα

Κώστας Παππάς

Αυτοκίνητο γεμάτο χασίς εντοπίστηκαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Lussy»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..