ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο αίτημα του Δ.Σ Αρταίων για επίσπευση έργων

Την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωση των έργων συλλογής και μεταφοράς λυμάτων που πραγματοποιούνται σε οικισμούς της Άρτας από την Περιφέρεια Ηπείρου ζητά με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων.
Τα έργα υλοποιούνται σε οικισμούς της Δ.Ε. Αμβρακικού (Ανέζα, Καλογερικό, Ψαθοτόπι), της Δ.Ε. Φιλοθέης (Χαλκιάδες, Ρόκκα, Καλαμιά) και στην Καμπή της Δ.Ε. Ξηροβουνίου. Πρόκειται για έργα βαρύνουσας σημασίας, που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων, ενώ συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα του Αμβρακικού Κόλπου.
Ωστόσο, παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα στους παραπάνω οικισμούς και στους κατοίκους, καθώς τα έργα καθυστερούν σημαντικά, ενώ δημιουργούνται σοβαροί κίνδυνοι για την διέλευση των πεζών, αλλά και των οχημάτων, ακόμη και μέσα στους οικισμούς. Παράλληλα, ζητείται η πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος επί του οποίου πραγματοποιούνται οι εργασίες, ώστε να μην δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα στους οικισμούς και να αποκατασταθεί η καθημερινότητα των κατοίκων. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν σχετικά αιτήματα που έχουν αποσταλεί στην Περιφέρεια Ηπείρου και από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων στις οποίες γίνονται τα έργα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πάτρα: Ματαιώνεται το καρναβάλι – Σχέδιο να μεταφερθεί τον Ιούνιο

Κώστας Παππάς

Κρούσματα σήμερα: 8.100 νέα – 91 θάνατοι και 597 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Είχε γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..