• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Στη σύσκεψη που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Άρτας (ΟΑΣΝΑ) την Κυριακή 6 Νοέμβρη, με τη συμμετοχή των Αγροτικών Συλλόγων Πολυδρόσου, Πέτα-Κλειστού, Κομποτίου, Άνω Πέτρας και Φιλοθέης, αποφασίστηκε η συμμετοχή τους στην πανελλαδική απεργία και στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Άρτας την Τετάρτη 9 Νοέμβρη στις 10π.μ., λόγω των οξυμένων προβλημάτων του κόστους παραγωγής, των αυξήσεων στο ρεύμα, των εξευτελιστικών τιμών στο ακτινίδιο και στην ελιά, που οδηγούν στον αφανισμό εκατοντάδες μικροπαραγωγούς της περιοχής της Άρτας.
Η ΟΑΣΝΑ καλεί τους αγρότες της περιοχής να ενώσουν τη φωνή τους με τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία της περιοχής καταδικάζοντας την πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων διαχρονικά που μέσω της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής έχουν οδηγήσει στη φτώχεια και στην εξαθλίωση χιλιάδες αγρότες, το λαό και τους εργαζόμενους της χώρας. Την Τετάρτη να πλημμυρίσει η πόλη της Άρτας από απεργούς εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους και νεολαία κόντρα και ενάντια στη σύγχρονη βαρβαρότητα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ομόφωνη στήριξη της «θέσης Τσιρογιάννη» για τη μεταφορά απορριμμάτων από τους Παξούς προς τον ΧΥΤΥ Βλαχέρνας.

Κώστας Παππάς

Υφυπουργός Εργασίας ο Κώστας Μπάρκας

Κώστας Παππάς

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου παραπέμπεται στο Πειθαρχικό για απευθείας αναθέσεις

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..