• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Τράπεζας Ηπείρου και του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας για το Open Mall Άρτας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Τράπεζας Ηπείρου και του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας για το Open Mall Άρτας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που οργάνωσαν από κοινού η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας με στόχο την επίσημη παρουσίαση της πρότασης της Τράπεζας για συνεργασία των δύο φορέων, στο πλαίσιο της μελλοντικής λειτουργίας του Ανοιχτού Εμπορικού Κέντρου Άρτας. H εκδήλωση υλοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023 στο Επιμελητήριο Άρτας, όπου παρευρέθηκαν επιχειρηματίες της Περιφέρειας, εκπρόσωποι του Δήμου Αρταίων και στελέχη της Τράπεζας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας &Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Άρτας κ. Δημήτριου Χουλιάρα, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε τη σημαντική παρουσία της Τράπεζας Ηπείρου στην πόλη της Άρτας, αναφέροντας την ικανοποίησή του για την από κοινού προσπάθεια με την Τράπεζα του τόπου μας στη δημιουργία και την υποστήριξη των πρότυπων ανοικτών κέντρων εμπορίου (Open Mall) στην Ήπειρο.
Τον χαιρετισμό του απηύθυνε καιο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας κ. Ιωάννης Γκολομάζος, ο οποίοςεξήρε τη δραστηριότητα της Τράπεζας Ηπείρου κατά τη δύσκολη περίοδο των τελευταίων ετών και συγκεκριμένα ανέφερε: «H σημαντική απορρόφηση κονδυλίων προγραμμάτων ΕΣΠΑ και Αναπτυξιακών Νόμων στην Περιφέρεια Ηπείρου οφείλεται στη συνεχή υποστήριξη που παρέχει η Τράπεζα Ηπείρου, η Τράπεζά μας, με διάφορες μορφές χρηματοδότησης και την κατάλληλη καθοδήγηση των στελεχών της».
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες αυτής της πρωτοβουλίας και σημείωσε ότι η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της Τράπεζας Ηπείρου για την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας τους, την ανάπτυξή τους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.
Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο Ιωάννης Τσαβδαρίδης, Σύμβουλος Διοίκησης της Τράπεζας Ηπείρου, ο οποίος μίλησε για τη λειτουργία και τα πλεονεκτήματα ενός Open Mall, σημειώνοντας ότι ένα Ανοιχτό Εμπορικό Κέντρο σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει ένα σύγχρονο τραπεζικό μοντέλο (Smart Banking, Smart Shopping, Smart Payκαι Smart City), δημιουργεί ένα οικοσύστημα με πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία και επιχειρηματικότητα.
Επιπλέον, παρουσιάστηκαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία και οι ψηφιακές διευκολύνσεις που παρέχει η Τράπεζα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου, με στόχο τη στήριξη της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της οικονομικής μεγέθυνσης. Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Σαπλαούρας, Διευθυντής Χρηματοδοτήσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, υπογράμμισε τη συστηματική συμβουλευτική καθοδήγηση από εξειδικευμένα στελέχη της Τράπεζας Ηπείρου προς κάθε μικρομεσαία επιχείρηση και σε κάθε της βήμα. Ακόμα, αναφέρθηκε στα νέα POS της Τράπεζας και σε όλες τις ψηφιακές διευκολύνσεις που αυτά παρέχουν.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Ιωάννης Βουγιούκας, δήλωσε σχετικά:«Πιστεύουμε ότι η επίτευξη μίας συνεργασίας της Τράπεζας Ηπείρου με τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας για τη λειτουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Άρτας θα δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης. Στην Τράπεζα Ηπείρου στηρίζουμε διαχρονικά την επιχειρηματικότητα του τόπου, γνωρίζουμε τις ανάγκες που προκύπτουν και αναπτύσσουμε συνεχώς εξελιγμένες υπηρεσίες για να τις καλύπτουμε. Με τη στήριξη της Τράπεζας, το Open Mall Άρτας θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων».

Τέλος, ο Εντεταλμένος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Βασίλειος Τσουκανέλης, ανέφερε:«Για να γνωρίσει την ανάπτυξη που της αξίζει, η επιχειρηματικότητα της περιοχής μας καλείται να υιοθετήσει ψηφιακές διευκολύνσεις και σύγχρονη συμβουλευτική. Η Τράπεζα Ηπείρου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για οικονομική μεγέθυνση του τόπου».
-Τέλος-
Σχετικά με την Τράπεζα Ηπείρου:
Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ιδρύθηκε το 1978 υιοθετώντας το όραμα του ιδρυτή της Ιωάννη Δούμα, να στηρίξει και να ενισχύσει την τοπική οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης Περιφέρειας Ηπείρου. Σήμερα, συμπληρώνοντας πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας, η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ είναι η Τράπεζα των 18.000 Ηπειρωτών, αλλά και των θεσμικών επενδυτών. Με τη συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ως Στρατηγικού Επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιό της, βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου και του οράματός της για μια ισχυρή ελληνική Συνεταιριστική Τράπεζα. Το νέο συνεταιριστικό-επιχειρηματικόμοντέλο-πρότυπο, που σχεδιάζει η Τράπεζα, θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική οικονομία και κοινωνία, όσο και στους εργαζομένους και μετόχους της.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΣ» Μια εκδήλωση της Λαογραφικής Συλλογής «Γεώργιος Γιάννος» για την προσφυγική μνήμη στις δυο πλευρές του Αιγαίου, βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Bruce Clark

Κώστας Παππάς

Προχειρότητες, Ανευθυνότητα και Προεκλογικά «ράβε ξήλωνε» του κ. Τσιρογιάννη για το Open Mall

Κώστας Παππάς

Τραγικό τέλος σε υπόθεση εξαφάνισης στην Ήπειρο: Εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..