ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξανά υποψήφιος στην Περιφέρεια Ηπείρου ο Βασίλης Ψαθάς

Στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, κατέρχομαι ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» κι επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη.
Μαζί θα συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από 12 χρόνια για την ανάπτυξη της Ηπείρου και το καλό των Ηπειρωτών.
Ο αγώνας για την υλοποίηση των έργων που χρειάζεται ο τόπος μας είναι ο πρώτιστος σκοπός μου και είμαι σίγουρος ότι με την εμπιστοσύνη που θα μου δείξει για μια ακόμα φορά ο κόσμος της Άρτας, θα βαδίσουμε σ’ ένα μέλλον πιο ελπιδοφόρο και δημιουργικό.

Βασίλης Ψαθάς
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος (Τομέας Ανάπτυξης & Προγραμματισμού) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και προγράμματα κατάρτισης με αντικείμενο την οικονομία, την ανάπτυξη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στη Μεταπτυχιακή εκπαίδευσή μου συμπεριλαμβάνονται προγράμματα κατάρτισης Συμβούλων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπαίδευση Στελεχών Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Γνωρίζω Αγγλικά και έχω εργαστεί ως ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ σε διάφορους ιδιωτικούς φορείς. Έχω εργαστεί ως Σύμβουλος Διοίκησης στην ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ ομίλου ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Με την εφαρμογή του Νόμου «Καλλικράτης» και την πρώτη αιρετή Περιφερειακή Αρχή, άρχισα να ασκώ τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας.
Έχω συμμετάσχει στη σύνταξη μελετών και επενδυτικών σχεδίων για την αξιοποίηση Κοινοτικών Πόρων (Επιχειρησιακά Προγράμματα, Αναπτυξιακοί Νόμοι κλπ).

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν δέχομαι να αντιμετωπίζετε τα παιδιά μας ως υπόπτους και να τα παρακολουθείτε

Κώστας Παππάς

Επίκαιρη Επερώτηση βουλευτών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία για την έξαρση των φαινομένων οπαδικής βίας

Κώστας Παππάς

Ήπειρος: Βαρύς οπλισμός kalashnikov, χειροβομβίδες, δενδρύλλια κάνναβης ανάμεσα στα κατασχεθέντα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..