ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νοσταλγία και κλασική ομορφιά στην Άρτα

Η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας διοργανώνει την Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 7 μ.μ. την ετήσια Πανελλαδική Έκθεση της στο Κάστρο της Πόλης μας.
Πρόκειται για το ετήσια ραντεβού της κλασικής ομορφιάς με την νοσταλγία και την κομψότητα που στόχο έχει να αναδείξει τις ομορφιές της πόλης μας, να προβάλει τα αξιοθέατα του Νομού, να καταστήσει την Άρτα εκδρομικό και περιηγητικό προορισμό ολόκληρο το χρόνο!
Στην Έκθεση αναμένεται να συρρεύσουν οχήματα (αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες) από ολόκληρη τη χώρα. Οι λεπτομέρειες κατασκευής των, η μοναδικότητα κάθε οχήματος που σε πολλές περιπτώσεις είναι φτιαγμένα στο χέρι, συμπληρώνεται από το πάθος της συντήρησης, την αγάπη για κάθε συλλεκτικό απόκτημα.
Σας περιμένουμε για να απολαύσουμε την παλαιά τέχνη σε συνδυασμό με την προβολή του τόπου μας. Προς τούτο την επομένη, Σάββατο 28/8, διοργανώνουμε για τους οδηγούς και τα πληρώματα των κλασικών οχημάτων πρωινή εκδρομή στην Κορωνησία και μεσημβρινή απόδραση στην ορεινή Ροδαυγή!
Για συμμετοχές καλέστε στο 6974993974 ή επισκεφθείτε τη σελίδα της Λέσχης στο F/B

Related posts

“Πορτρέτα Γυναικών” στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης

Κώστας Παππάς

Στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο η Βαρβάρα Παπαδοπούλου

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..