• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Νεκρός αρχιμανδρίτης: Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του αλλά οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο δολοφονίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός αρχιμανδρίτης: Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του αλλά οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο δολοφονίας

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει να εξιχνιάσει το «μυστήριο» με τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην πλατεία Αμερικής το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ο ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν μώλωπες και αίμα γεγονός που οδήγησε τις Αρχές στο να ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για αυτοκτονία.
Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις παραβίασης του σπιτιού του Αρχιμανδρίτη που λειτουργούσε σε εκκλησία του Χαλανδρίου. Σε κάθε περίπτωση «φως» στα αίτια θανάτου αναμένεται να «πέσει» με τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής.
Οι αστυνομικές Αρχές, πάντως, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και συνεχίζουν την έρευνα για να βρουν αν υπήρχε κάποιος με κίνητρο να σκοτώσει τον 52χρονο ή κάποιος που είχε διένεξη μαζί του. Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές ειδοποίησαν τον αδελφό και τη μητέρα του άνδρα που ζουν μόνιμα στο Άργος.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ιερά Σύνοδος: Κλείνουν οι ανοικτές δομές, «λιτές» οι λειτουργίες στις εκκλησίες

Κώστας Παππάς

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Απαγόρευση μετακίνησης σε άλλο δήμο και άλλα μέτρα που είναι έτοιμα για εφαρμογή

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..