ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα γεώτρηση για την κοινότητα της Καμπής

Την Τοπική Κοινότητα Καμπής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της ΔΕΥΑ Άρτας, Βασίλη Κρανιώτη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Απόστολο Λάκκα, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις εργασίες κατασκευής νέας γεώτρησης για την ύδρευση του οικισμού.
Η παρούσα εργολαβία αφορά την ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης στην Καμπή, με στόχο τον εμπλουτισμό του δικτύου ύδρευσης και την επάρκεια του πόσιμου νερού στην κοινότητα, αλλά και αντικατάσταση της υφιστάμενης αβαθούς γεώτρησης που εξαιτίας της παλαιότητας της αντιμετώπιζε προβλήματα, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, όπως θολότητα του νερού.
Το συνολικό βάθος της γεώτρησης είναι 120μ. και η δαπάνη ανέρχεται στο πόσο των 100.000 ευρώ, πόσο το οποίο θα καλυφθεί από ιδίους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α. Άρτας.
«Υλοποιούμε ένα έργο μεγάλης σπουδαιότητας καθώς η νέα γεώτρηση, θα δώσει οριστική λύση στην επάρκεια και στην ποιότητα του νερού στην περιοχή της Καμπής, όπου ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες οι κάτοικοι αντιμετώπιζαν μεγάλο πρόβλημα.
Με την αξιοποίηση της συγκεκριμένης γεώτρησης πρόκειται να καλυφτούν πάγιες υδρευτικές ανάγκες της περιοχής » ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης.

 

Related posts

Συνέντευξη με το Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Πανέτα

Κώστας Παππάς

Συνάντηση Δημάρχου Αρταίων με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Κώστας Παππάς

Τα αυτονόητα που έγιναν ζητούμενα αποδεικνύουν το ποιος εκθέτει την Άρτα…

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..