ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας συναντήθηκε ο Χριστόφορος Σιαφάκας

Με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής του συνδυασμού «Άρτα υπεύθυνα Μαζί», Χριστόφορος Σιαφάκας. Ο κ. Σιαφάκας, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους και συνεργάτες του, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Σώμα στην Άρτα και συζήτησε διεξοδικά μαζί τους προτάσεις και πρωτοβουλίες της νέας Δημοτικής Αρχής για την επίλυσή τους.

«Η επιτυχία στην αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων έρχεται μόνο όταν μια δημοτική αρχή είναι πρόθυμη να ακούσει και να καταγράψει τα όποια προβλήματα, ερχόμενη σε επαφή και επικοινωνία με όσους τα βιώνουν εκ των έσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων, αναφερόμενος στη συνάντηση που πραγματοποίησε με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας.

Αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε εκτενής και λεπτομερής συζήτηση για τα προβλήματα σε τοπικό επίπεδο, που αντιμετωπίζουν το προσωπικό της Αστυνομίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, όπως η υποστελέχωση και οι ελλείψεις εξοπλισμού.. Επιπρόσθετα, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πολιτιστικό και κοινωνικό αποτύπωμα που έχει αφήσει στην πόλη μας η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, μέσα από τις πολλές ποικίλες δράσεις που έχει διοργανώσει τα τελευταία χρόνια, όπως ημερίδες και εκδηλώσεις με κοινωνικό – πολιτιστικό περιεχόμενο που περνούν στους πολίτες πληθώρα κοινωνικών μηνυμάτων, όπως την μη ανοχή στη βία κατά των γυναικών. Αλλά φυσικά ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη Θεατρική Ομάδα που ιδρύθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας το 2019, η οποία έχει κερδίσει επάξια μια σημαντική θέση στα θεατρικά δρώμενα της πόλης μας, με τις επιτυχημένες παραστάσεις που έχει παρουσιάσει σε αυτό το σύντομο διάστημα από την ίδρυσή της. «Ως νέα Δημοτική Αρχή θα στηρίξουμε ενεργά και υπεύθυνα το έργο της Αστυνομίας τόσο για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους, όσο και για την απτή βελτίωση των προβλημάτων που απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας. Η ουσιαστική και έμπρακτη στήριξή μας συνεπάγεται μια ασφαλέστερη καθημερινότητα για τους δημότες μας!”»

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αποτελέσματα 236 rapid test της Πέμπτης στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας

Κώστας Παππάς

Ολοκληρώθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας σε θέματα ελέγχων ταχογράφων

Κώστας Παππάς

Δήλωση Προέδρου Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννη Γκολομάζου για ανακοινώσεις κυβέρνησης για νέα μέτρα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..