ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ

173 rapid test όλα αρνητικά στην Άρτα

Με μεγάλη προσέλευση πολιτών ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα διενέργειας των CNN drive trough rapid test covid19 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δ. Αρταίων συνολικά 173.

 

Η διαδικασία θα επαναληφθεί και αύριο Κυριακή από τις 10το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Πρόκειται για μία συνεργασία του Δ. Αρταίων, του Νοσοκομείου Άρτας και του ΕΟΔΥ και τη συμβολή της Τροχαίας Άρτας, ώστε να γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος στους δημότες για την ανίχνευση του ιικού φορτίου στον πληθυσμό.
Στο Εκθεσιακό Κέντρο βρέθηκε και ο Βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γιώργος Στυλιος ο οποίος ενημερώθηκε από το Δήμαρχο για τις ενέργειες του Δήμου και τη διενέργεια rapid tests σε όλο το Δήμο
Ο κ. Στυλιος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της Κυβέρνησης για τον εμβολιασμό του πληθυσμού με τη νέα χρονιά. Κάλεσε τους πολίτες να τηρήσουν τα περιοριστικά μέτρα στη διάρκεια των γιορτών ώστε να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και τη Πρωτοχρονιά με ασφάλεια. Υπογράμμισε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές θα πρέπει όλοι οι πολίτες να εμβολιαστούν.

Related posts

Και πάλι “όχι” από το Δ.Σ Αρταίων για τη δομή στο Χανόπουλο

Κώστας Παππάς

Παράταση αιτήσεων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κώστας Παππάς

Ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων της εβδομάδας που πέρασε

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..