ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα ζωής μέσω… γκράφιτι!

Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία ανέλαβε και υλοποίησε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας σε συνεργασία με την Διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας.
Μία τεράστια σταγόνα αίματος κοσμεί πλέον την είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος για να υπενθυμίζει στους πολίτες ότι η εθελοντική προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής όχι μόνο στον συνάνθρωπο αλλά και στον δικό μας άνθρωπο ακόμη και στον καθένα από εμάς.

Πρόκειται για δυο γκράφιτι που όχι μόνο βελτιώνουν αισθητικά την εικόνα του Νοσοκομείου αλλά και στέλνουν και ένα δυνατό μήνυμα στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της εθελοντικής αιμοδοσίας και της αυτάρκειας της χώρας μας σε αίμα.


Επιπλέον, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας διοργανώνει μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία, αυτή τη φορά στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου.
Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου από τις 9 το πρωί μέχρι την 1 μ.μ στο γραφείο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας στον πεζόδρομο της Σκουφά.
Την Παρασκευή 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Γυναίκα και Εθελοντισμός» στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας στις 8 το βράδυ.

Related posts

Εμβόλια: Ξεκινούν για τους 30 – 39 – Εμβολιασμοί και στον ιδιωτικό τομέα

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός: 1381 νέα κρούσματα σήμερα – Κατανομή κρουσμάτων – 50 νεκροί και 563 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Αλλαγές στον τρόπο εργασίας – Μείωση στο ωράριο, μείωση στους μισθούς

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..