ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ληστεία με λεία μαμούθ σε εταιρία στη Μεταμόρφωση

Στόχος ληστών εταιρία στη Μεταμόρφωση τα ξημερώματα. Οι δράστες ήταν… άριστα κατατοπισμένοι και ήξεραν πως θα έφευγαν με τα χέρια… γεμάτα. Πήραν δυο χρηματοκιβώτια κι έφυγαν σαν κύριοι. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως η λεία αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.
Σπείρα που κλέβει χρηματοκιβώτια «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά σε εταιρία στη Μεταμόρφωση!
Στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (23.05.2019) άγνωστοι εισέβαλαν σε τριώροφο κτίριο όπου στεγάζεται η εταιρία στη Μεταμόρφωση, άρπαξαν δυο χρηματοκιβώτια και εξαφανίστηκαν!
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα δυο χρηματοκιβώτια που εκλάπησαν υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό που λέγεται, χωρίς ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί αυτό, πως μπορεί και να αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ!
Από τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι δράστες ήταν απόλυτα… κατατοπισμένοι. Κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τα συστήματα ασφαλείας της εταιρίας, με αποτέλεσμα ούτε οι κάμερες ασφαλείας να καταγράψουν πολλά αλλά ούτε και ο συναγερμός να ειδοποιήσει για την εισβολή.

πηγή:newsit.gr

Related posts

Συνάντηση Ροζίνας Βαβέτση – Όλγας Γεροβασίλη

Κώστας Παππάς

Απαγόρευση αλιείας στα υδάτινα οικοσυστήματα της Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Ενημερωτικό δελτίο για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο ( Τετάρτη 22 Απριλίου)

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..