ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός: Το Σάββατο οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τα μέτρα

Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού θα ανακοινωθούν αύριο από τον πρωθυπουργό
Αύριο, Σάββατο 31 Οκτωβρίου θα προχωρήσει στις ανακοινώσεις για την πανδημία του κορονοϊού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Το χτύπημα του Εγκέλαδου στη Σάμο ανέβαλε την για σήμερα προγραμματισμένη παρέμβαση του πρωθυπουργού, μέσω τηλεοπτικού μηνύματος κι έτσι οι εξελίξεις μετατίθενται για αύριο, οπότε και θα ανακοινωθεί η δέσμη των μέτρων για να αναχαιτιστεί η επέλαση του κορονοϊού.
Ο πρωθυπουργός ανάρτησε και σχετικό μήνυμα στο twitter, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο».

Related posts

Μήνυμα νίκης από τον Γ. Παπαλέξη στα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου

Κώστας Παππάς

Για την Αρχιτεκτονική Προμελέτη Αξιοποίησης του Παλαιού Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ στην Άρτα

Κώστας Παππάς

ΓΕΣ: Τραυματισμός οπλιτών μέσα στο στρατόπεδό τους

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..