• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Κινητοποίηση υγειονομικών το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Κινητοποίηση υγειονομικών το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ!
Ενώ ο υπουργός εδώ και εβδομάδες δήλωνε ότι όλοι οι συμβασιούχοι θα πάρουν παράταση 1 έτος (εκθέτοντας και τα ντόπια φερεφωνά του), στο νομοσχέδιο της προηγούμενης εβδομάδας ανακοίνωσε 6, 3 και 2 μήνες παράταση, πολυδιασπώντας τους συμβασιούχους.
Ενώ το κονδύλι μισθοδοσίας των επικουρικών είναι εγγεγραμμένο στον κρατικό προϋπολογισμό του 2024, έδωσε 6 μήνες μέχρι τις ευρωεκλογές ώστε και οι υπηρετούντες να είναι στην εξάρτηση της ομηρίας
και οι άνεργοι να προσδοκούν μελλοντικές προσλήψεις. Τελικά κάτω από την πίεση των κινητοποιήσεων, υποσχέθηκε 1 χρόνο για τους επικουρικούς, αγνόησε τους ειδικευμένους νοσηλευτές, στους ΣΟΧ έδωσε πάλι 3 μήνες και ενώ κάνει δηλώσεις για 2ο 3μηνο και ότι «οι εργολάβοι θα φύγουν», κάθε παράταση συνοδεύεται από την διάταξη «έως την ολοκλήρωση των διαγωνισμών για εργολάβο» όπως και τώρα!!!
Η επικίνδυνη δήλωση του για «2 νοσοκομεία κορμό στα Γιάννενα» σε συνδυασμό με την άρνηση του να απαντήσει στους εκπροσώπου της ΕΙΝΗ για τις τεράστιες ελλείψεις σε Πρέβεζα, Άρτα, Φιλιάτι και Λευκάδα, σηματοδοτούν την πολιτική επιμονή στο σχέδιο υποβάθμισης των περιφερειακών νοσοκομείων και της παραπέρα συμφόρησης του ΠΓΝΙ και του ΓΝ Χατζηκώστα, σύμφωνα με τον κατασκευασμένο «χάρτη αναγκών υγείας» που διαμορφώνεται με μοναδικό κριτήριο την οικονομική αποδοτικότητα του ιδιωτικοποιημένου ΕΣΥ και των νοσοκομείων επιχειρήσεις.
Στην Άρτα προκηρύσσονται μόλις μια θέση Ιατρού Ακτινολόγου και μια θέση γιατρού Χειρουργικής ή Εσωτερικής Παθολογίας ή Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας για το Τ.Ε.Π., όταν υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στις κλινικές. Το Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας δεν μπορεί και δεν πρέπει να καταστεί κέντρο αξιολόγησης και διακομιδής περιστατικών!
Καμιά αυταπάτη και εφησυχασμός. – Οι κινητοποιήσεις πρέπει να γιγαντωθούν. ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ,
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!
Η κυβέρνηση έχει άλλωστε ΣΤΗΡΙΓΜΑ όλο το αντιδραστικό νομικό οπλοστάσιο που κληρονόμησε από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία και το Ασφαλιστικό, για να τρέξει την άγρια επίθεσή της.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ
Κινητοποίηση ενάντια στον αντιλαϊκό Προϋπολογισμό που καταβαραθρώνει ακόμη περισσότερο την Υγεία! Σάββατο 16 Δεκέμβρη στις 11 π.μ. στην πλατεία Κιλκίς

Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ανάγκη Μείωσης ΦΠΑ στην Εστίαση

Κώστας Παππάς

Συνεχίζονται οι επαφές του Ντίνου Παπαδημητρίου

Κώστας Παππάς

Θανατηφόρο τροχαίο στα Γιάννενα – Νεκρός 32χρονος μοτοσικλετιστής

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..