• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Καταγγελία για ακρωτηριασμό εποχικού πυροσβέστη από κροτίδα αστυνομικών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία για ακρωτηριασμό εποχικού πυροσβέστη από κροτίδα αστυνομικών

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στη λεωφόρο Κηφισίας ενώ διαμαρτύρονταν εποχικοί πυροσβέστες και άνδρες των ΜΑΤ έριξαν χημικά και νερό με την αύρα προκειμένου να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Στην επίσημη ιστοσελίδα των εποχικών πυροσβεστών, υπάρχει μια καταγγελία σύμφωνα με την οποία ένας εποχικός πυροσβέστης ακρωτηριάστηκε από κροτίδα που έριξαν αστυνομικοί.

Τι αναφέρει η ανάρτηση
«Αυτό που έκανε σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο. Επέμβαση των ΜΑΤ σε ειρηνική πορεία πυροσβεστών. Ακρωτηριασμός στο δάχτυλο συναδέλφου εποχικού από κροτίδα ΜΑΤατζήδων. Ο ανθελληνισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αυτοί είναι που μας κυβερνούν. Παραιτηθείτε τώρα», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

 

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Rapid test στον Δήμο Νικολάου Σκουφά την Πέμπτη 3 Ιουνίου

Κώστας Παππάς

Κατέληξε η 21χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καμάρα

Κώστας Παππάς

Τρίκαλα: 12χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο σε κυνήγι αγριογούρουνου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..