• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Ιωάννινα: Θερμή υποδοχή για τους παλαίμαχους του Άγιαξ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ

Ιωάννινα: Θερμή υποδοχή για τους παλαίμαχους του Άγιαξ

Την αποστολή των παλαιμάχων του Άγιαξ υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.
Η υποδοχή έγινε σε θερμό κλίμα και με την παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Παπαγεωργίου, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Νίκου Τσόλη και δημοτικών συμβούλων.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την αποστολή και θύμισε ότι την δεκαετία του 70 ο ΠΑΣ αποτελούσε μία εκπληκτική ομάδα και της δόθηκε η επωνυμία «Άγιαξ της Ηπείρου» ως μία μικρογραφία του θρυλικού Άγιαξ.
«Εύχομαι να έχετε μία ευχάριστη διαμονή στην πόλη και αύριο να απολαύσουμε έναν πολύ όμορφο αγώνα» ανέφερε ο δήμαρχος παραδίδοντας στον Αρχηγό της αποστολής το αναμνηστικό μετάλλιο της πόλης.
Ο αρχηγός της αποστολής των παλαιμάχων ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και μετέφερε την χαρά όλων που βρίσκονται στα Γιάννενα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνελήφθησαν στη Θεσπρωτία δύο άτομα που μετέφεραν περισσότερα από 33 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Κώστας Παππάς

Πρόσκληση για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα συνέργειας του CiscoAcademy του Δήμου Πρέβεζας με το Δήμο Τρικκαίων και το Δήμο Θεσσαλονίκης

Κώστας Παππάς

Με επιτυχία η εκδήλωση του ΑΟΚ Τζουμέρκων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..