ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θλιβερές εικόνες στο παραποτάμιο πάρκο της Άρτας

Παραποτάμιο πάρκο της Άρτας, ένα στολίδι πανελλήνιας εμβέλειας που φαίνεται να μην απολαμβάνει το σεβασμό που του αξίζει, κυρίως από τους πολίτες που το χρησιμοποιούν.

Μετά από καταγγελίες πολιτών, η κάμερα του www.arta2day.gr βρέθηκε στο χώρο και κατέγραψε τα σκορπισμένα απορρίμματα (μπουκάλια νερού, μάσκες, κουτιά αναψυκτικών, σακούλες, ποτήρια από καφέδες, ρούχα, φόρμες, εσώρουχα κ.λ.π.), ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γ. Μπουκουβάλας, ανέλαβε την ευθύνη που του αντιστοιχεί και μάλιστα τα αντανακλαστικά της υπηρεσίας ήταν τόσο άμεσα που μέχρι να τελειώσει το ρεπορτάζ συνεργείο καθαριότητας του δήμου έπιασε δουλεία. Υπόσχεση του αντιδημάρχου επίσης πως  θα υπάρχει πλέον καθημερινή επιτήρηση για την φροντίδα του συγκεκριμένου χώρου.
Πολίτες επίσης είπαν τη δική τους άποψη για τις συνθήκες που επικρατούν  στο παραποτάμιο πάρκο.

 

Related posts

Ο Αστυνομικός σκύλος Avra εντόπισε 15 κιλά κάνναβη

Κώστας Παππάς

Πανελλαδικές: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής

Κώστας Παππάς

Πολιτική Εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ για τις Ευρωεκλογές στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..