• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Θεατρική ομάδα “Ύπόθεσις 19” της Ένωσης Αστυνομιών Υπαλλήλων Άρτας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θεατρική ομάδα “Ύπόθεσις 19” της Ένωσης Αστυνομιών Υπαλλήλων Άρτας

Την 21η Αυγούστου 2021 και ώρα 21.00, στο δημοτικό σχολείο Παλαιοχωρίου Βουργαρελίου, παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα “Ύπόθεσις 19” της Ένωσης Αστυνομιών Υπαλλήλων Άρτας, η κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου “Τα Κίτρινα Γάντια”, σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Κατσαούνου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Χρήστο Χασιάκο για την πρόσκληση και τη συνδιοργάνωση της παράστασης, αλλά και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κόκκινη Εκκλησιά Παλαιοχώρι Βουργαρελίου» κ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ Νικόλαο για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και για την παραχώρηση του χώρου.

Το κατάμεστο θέατρο αλλά και το ένθερμο χειροκρότημα των θεατών αποτέλεσε την καλύτερη ανταμοιβή της προσπάθειας των συντελεστών της θεατρικής ομάδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται για την ασφαλή διεξαγωγή ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ο Δήμος Γ. Καραΐσκάκη πρωτοτυπεί – Τετράδιο με την ιστορία του ομώνυμου ήρωα σε όλους τους μαθητές

Κώστας Παππάς

Επαναλειτουργία των αρχαιολογικών χώρων στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Πρωτοτύπησε ο Δήμος Πάργας με αερόστατο ο Αη Βασίλης σε Πάργα και Καναλάκι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..