ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Myrtaly Congress ενισχύει το Κέντρο Υγείας Πραμάντων

 

Η εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων Myrtaly Congress I.K.E. στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, ενισχύει το Κέντρο Υγείας Πραμάντων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, με ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό.
To 2020 ήταν μια χρονιά διαφορετική για όλους, όπως διαφορετική είναι και η νέα χρονιά. Φέτος οι ευχές και τα δώρα για «Καλή Χρονιά» έχουν ουσιαστικό νόημα. Η εταιρεία μετά τις εκδηλώσεις «Καρκίνος του Μαστού. Μας αφορά όλους» και Teddy Bear Afternoon Tea που πραγματοποιήθηκαν το 2019, συνεχίζει τις κοινωνικές της δράσεις, μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού Ιωαννίνων.
Η αρχή γίνεται με το Κέντρο Υγείας Πραμάντων, λόγω καταγωγής των μελών της εταιρείας από την περιοχή των Β. Τζουμέρκων και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα Κ.Υ. του Νομού.
Το πολύ επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού Covid-19 δοκιμάζει τα όρια του συστήματος Υγείας και η ομάδα της Myrtaly Congress θεωρεί χρέος της να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στον αγώνα που δίνει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό απέναντι στην πανδημία.
Ο νέος εξοπλισμός που παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων θα συμβάλει στον περαιτέρω έλεγχο της υγείας των κατοίκων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, καθώς και των επισκεπτών από πλευράς πρόληψης.
Συγκεκριμένα παραδόθηκαν τα εξής:
Οθόνη 43″ για τηλεϊατρική και τηλεκπαίδευση
Συσκευή Ενδοοστικής Έγχυσης Ενηλίκων
Βρεφοζυγός
Φορητό παλμικό οξύμετρο
Πιεσόμετρο μπράτσου.
Η Myrtaly Congress I.K.E. ευχαριστεί τον διευθυντή του Κ.Υ. κ. Μπατσή και το προσωπικό για την εξαιρετική συνεργασία, στο πλαίσιο της δωρεάς.

Related posts

Ανανέωση των αδειών επαγγελματικών σκαφών και άδεια αλίευσης ολοθούριων

Κώστας Παππάς

Σύψας για έκρηξη σε κρούσματα: Είμαστε σε κόκκινο συναγερμό, Ένα βήμα πριν το δεύτερο κύμα

Κώστας Παππάς

Καλώδια – παγίδα θανάτου για τους Αργυροπελεκάνους στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..