3 Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου, 3 πόλεις σε 3 μέρες και ήταν η πρώτη οργανωμένη εκδρομή στην Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου, ένα φιλόδοξο σχέδιο της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ που ήδη έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης.
Η ισπανική εταιρεία Melodrakma που συνδυάζει το ταξίδι με την Τέχνη και τον Πολιτισμό και ο ιδρυτής της Γιάννης Λυμτσιούλης πήραν την πρώτη σκυτάλη για αυτή την διαδρομή και σε συνεργασία με τον Σταύρο Μπένο και την αρτινή φίλη της εταιρείας Σοφία Εξάρχου οργάνωσαν αυτή την τριήμερη εκδρομή σε Άρτα, Πρέβεζα και Ιωάννινα και στα Αρχαία Θέατρα της Δωδώνης, της Νικόπολης και της Κασσώπης.
Το Arta2day.gr ακολούθησε κάποια από τα κομμάτια αυτής της πρώτης Πολιτιστικής Διαδρομής και εσείς θα τα παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί.
Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις