ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πορεία του ΒΑΟ Άρτας στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις

Τέσσερα ματς για άλλο ένα σαββατοκύριακο για τη ακαδημία μας με την αρχή να κάνει το πιο μικρό μας τμήμα U13 απέναντι στον Αία πού για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε τή πολύ καλή δουλειά πού γίνεται στα τμήματα υποδομής!!!!

ΒΑΟ ΆΡΤΑΣ (Τζαδημας- Θεοδωρόπουλος) Ψαθάς Φ… Κατσούλης Α… Κατσούλης Σ… Σουραβλιας Κ…. Δάφνος Θ… Δάφνος Κ…. Παππάς Α…. Δήμος Γ….Καλοχερης Σ…. Καραγιάννης Α…. Σμύρης Σ….

Στην συνέχεια το παιδικό μας τμήμα έφτασε σε μια άνετη νίκη απέναντι στην ομάδα της Βόνιτσας με 79-35..
Παρόλο πού αγωνίστηκε χωρίς τούς: Ψαθά Άγγελο ο οποίος για άλλη μια χρονιά η ακαδημία μας έχει αθλητή πού είναι μέσα στους 12 καλύτερους αθλητές τής Ένωσης, έλειπε για το τουρνουά στην Σιάτιστα και τους τραυματίες
Φουζα Κωσταντίνο, Σταυραντωνη Άγγελο, Ευαγγελόπουλο Ιωάννη ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα κοντά μας,με όλους τους παίκτες να αγωνίζονται και να καταφέρνουν να σκοράρουν όλοι τους!!

ΒΑΟ ΆΡΤΑΣ (Πετανιτης) Γκολομαζος Δ, Μαγκούτης Θ, Γκαρτζονικας Δ,τραντζας Λ, Κιφοκερης Γ, Σαπλαουρας Α, Κατσούλης Λ,Φουζας Χ, Κοντοδημας Ο,Κοντοδημας Ν.
Και τελευταίο αγώνα της ημέρας το ανδρικό μας τμήμα στην πρώτη αγωνιστική της Α Εσκαβδε με αντίπαλο το φαβορί για άνοδο ΑΕΔΠ Άρτας με την ομάδα μας να χάνει με 88-50
Η ομάδα μας φανερά επηρεασμένοι γιατί λόγω υποχρεώσεων ο προπονητής μας Ασπρουδης Παναγιώτης έλειπε στη Β εθνική μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και βρέθηκε να κυνηγάει σε όλο το παιχνίδι την ομάδα τής Δόξας και να φτάνει στην δίκαιη ήττα.
Αλωστε είναι δύο ομάδες με διαφορετικό στόχο, με την δική μας ομάδα να έχει παιδιά από την ακαδημία μας και παιδιά πού έρχονται να βοηθήσουν χωρίς να αμοίβονται και ο στόχος είναι η παραμονή,και την ομάδα της Δόξας που λειτουργεί με επαγγελματίες και στόχο την άνοδο πού πραγματικά σαν Αρτινη ομάδα ευχόμαστε φέτος να το καταφέρει!

ΒΑΟ ΆΡΤΑΣ ( Πετανιτης-Τζαδημας) Γείτονας Χ,
Θεοδωρόπουλος Σ, Πουπάκης Ζ, Τσίκος Α, Τυρολογος Β, Σμυρης Χ, Τσιωλας Σ, Δημητρίου Κ, Παπαβασιλείου Θ, Μοσιαλος Γ,Κοτσικας Γ,Παππάς Κ.
Τή Κυριακή το εφηβικό μας τμήμα ηττήθηκε με 77-65 από το Πύρρο Άρτας αν και ως γνωστόν η ομάδα μας χρησιμοποιεί παιδιά του παιδικού μας τμήματος και όταν δε έχουν υποχρεώσεις και να συμπίπτουν τα δύο τουρνουά συμμετέχουν και στο εφηβικό (για αυτό δεν κατέβηκε η ομάδα με το ΛΚ Λευκάδας γιατί δε αλλαχθηκε η ημέρα πού είχαμε και παιδικό και εφηβικό…)
ΒΑΟ ΆΡΤΑΣ (Τζαδημας) Τσικος Α, Γκαρτζονικας Η, Γκαρτζονικας Δ, Ψαθάς Α, Τραντζας Λ, Γκολομαζος Η, Παναγόπουλος Π, Σαπλαουρας Ν, Μαγκούτης Θ.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Οι αποφάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Τελετής Αφής ενόψει της Ολυμπιακής Φλόγας

Κώστας Παππάς

Ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Ξηροβουνίου Αράχθου Άρτας σας προσκαλεί σε έναν περίπατο γνωριμίας,

Κώστας Παππάς

Νίκι Λάουντα: Τελευταίο αντίο σε έναν μεγάλο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..