ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ν.Δ Άρτας επισκέφθηκε το Γηροκομείο

Όπως εδώ και τρία χρόνια έχει καθιερώσει, η Νομαρχιακή Οργάνωση Άρτας της Ν.Δ επισκέφθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη το Γηροκομείο της πόλης “ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΤΣΟΥ” και συνάντησαν τους τρόφιμους, το προσωπικό και την διεύθυνσή του, προσφέροντας τους τα καθιερωμένα πασχαλινά δώρα (πασχαλινό αρνί, αυγά, τρόφιμα, δώρα).
“Περισσότερο από όλα, για εμάς μέτρησε η ζεστή αγκαλιά και το χαμόγελο των γερόντων. Καλούμε όλα τα μέλη μας να έχουν στο μυαλό και στην καρδιά τους το γηροκομείο της πόλης μας και να προσφέρουν και σε αυτό την αγάπη τους.
«Χριστιανά τα τέλη της ζωής ημών, ανώδυνα, ανεπαίσχυντα, ειρηνικά και καλήν απολογίαν».
Το αίτημα αυτό που πρέπει όλοι μας να το ζούμε και ακούγοντάς το στην Εκκλησία να μας προβληματίζει θετικά, ας φροντίσουμε στο ελάχιστο των δυνατοτήτων μας να το κάνουμε πράξη για όσους ζουν στο γηροκομείο” τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Related posts

Επικήδειος λόγος από φίλους, συναθλητές, προπονητές και παράγοντες της χειροσφαίρισης του Ν. Φλώρινας, στη μνήμη του Σωτήρη Ντάλα

Κώστας Παππάς

Πρόσβαση μόνιμων κατοίκων στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς λήψης εθνικής εμβέλειας

Κώστας Παππάς

Έργα καθημερινότητας σε πεζοδρόμια και φωτισμό στο Δήμο Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..