ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Λίτσα Κιτσαντά για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού “γιορτάστηκε” με τις γνωστές τετριμμένες, ανώδυνες, εθιμοτυπικές ανακοινώσεις αρμοδίων και μη.
Την ίδια περίοδο, που ειδικά στην Ήπειρο -τόσο συνδεδεμένη με το υπέρτατο αυτό αγαθό ζωής, ακόμη και αναπτυξιακά- οι κίνδυνοι καταστροφικών παρεμβάσεων που θα επηρεάσουν τους υδροφόρους ορίζοντες, αρχίζουν να γίνονται πλέον πραγματικότητα. Οι ερευνητικές διεργασίες για τις Εξορύξεις Υδρογονανθράκων στην Ήπειρο προχωρούν ταχύτατα και όπως φαίνεται και ανεξέλεγκτα.


Ο καθένας και η καθεμία, προπάντων όσοι διεκδικούν την ψήφο των Ηπειρωτών, θα κριθούν από το αν λένε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην εγκληματική πορεία υλοποίησης των καταστροφικών σχεδίων των πετρελαϊκών και των κυβερνήσεων για τον τόπο μας. Όχι με μισόλογα, αλλά ξεκάθαρα και με δράσεις. Όποια και όποιος μας στερήσουν το νερό, αυτό το πολύτιμο για την ζωή μας και τον τόπο μας αγαθό, είναι συνένοχοι και υπόλογοι σε όλα τα επίπεδα.

NΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ-ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ-ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ-ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΕΣ!

Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή
Υποψήφια Δήμαρχος – Λίτσα Καταντά

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πολικές θερμοκρασίες στο Καϊμάκτσαλαν, και στο Σέλι

Κώστας Παππάς

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού με βροχές και καταιγίδες

Κώστας Παππάς

«Πράσινες Αποστολές – Green Missions» – Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά&Κερδίζουμε δώρα!

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..