ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ζητούν την διασφάλιση του χύμα τσίπουρου

Σύσκεψη για τη διασφάλιση του χύμα τσίπουρου πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου, οι Αγροτικοί Σύλλογοι του Δήμου Τυρνάβου και ο Σύλλογος Αμβυκούχων-Αμπελοκαλλιεργητών Τυρνάβου.
Οι παραγωγοί διαμαρτύρονται επίσης για την απόφαση που επιβάλλει πρόστιμο 1.000 ευρώ σε όσους πωλούν χύμα απόσταγμα και το ονομάζουν τσίπουρο – τσικουδιά, υπογραμμίζοντας ότι οδηγεί στο ξεκλήρισμα χιλιάδες παραγωγούς.

Επίσης οι αγρότες της περιοχής προτίθενται να δώσουν δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις που ξεκινούν από Δευτέρα, παρατάσσοντας τρακτέρ στην εθνική οδό Λάρισας- Ελασσόνας- Κοζάνης, με πιθανότερο σημείο την είσοδο της πόλης.

Πέρα από το τσίπουρο θα συζητηθούν επίσης το ξερίζωμα των ροδάκινων και των αχλαδιών λόγω του εμπάργκο στη Ρωσία και των ανύπαρκτων αποζημιώσεων, το κόστος παραγωγής και οι χαμηλές τιμές των προϊόντων και τέλος οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ.

Related posts

Ένα ακόμη θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Και οι 4 ήταν…. συνεννοημένοι!

Κώστας Παππάς

Αναρτήθηκαν στο TAXISnet τα τέλη κυκλοφορίας 2020

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..