• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ευχετήριο Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας Νικόλαου Γεωργάκου
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχετήριο Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας Νικόλαου Γεωργάκου

«Αγαπητά μας παιδιά και αγαπητοί Δημότες και συντοπίτες,
Εύχομαι ολόκαρδα προς όλους σας, καλά ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ανθρωπιά!
Ευχές που πηγάζουν από το υπέρλαμπρο φως του άστρου της γεννήσεως, όπου μπροστά του και μπροστά στη Φάτνη γινόμαστε όλοι μας μικρά παιδιά, όπως και γίναμε πρόσφατα στο άναμμα του υψηλότερου φυσικού Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Ήπειρο από το Δήμο μας.
Το μήνυμα ελπίδας και χαράς της ζωής των γιορτών αυτών, διαχέεται δυναμικά και με ζεστασιά στις καρδιές προς όλη την ανθρωπότητα δίχως κριτήρια και διαχωρίσεις διότι η αγάπη και η ζεστασιά των Χριστουγέννων απλώνει παντού, αδιάκριτα και μας σκεπάζει με τη γαλήνη και την ομορφιάόπως το χιόνι σκεπάζει προσφέροντας την ομορφιά στην πλάση.
Τα Χριστούγεννα μας εμπνέουν και μας τονίζουν τη σπουδαιότητα της προσφοράς και της φροντίδας στο συνάνθρωπο δίχως καμία διάκριση και επιλογή, όπως το μήνυμα της ημέρας αναβλύζει μέσα από τον πλούτο της απλότητας και τη δύναμη της ταπεινότητας και μας καλούν να το κάνουμε πράξη κάθε στιγμή, κάθε ημέρα και κάθε χρόνο στη ζωή μας.
Ξεκινώντας από την ίδια μας την οικογένεια και συνεχίζοντας προς τους φίλους, τους συγχωριανούς και συντοπίτες αλλά και προς κάθε άνθρωπο που το έχει ανάγκη, σπάμε τα δεσμά της αχαριστίας και του εγωισμού κερδίζοντας την ελευθερία της προσφοράς και της αγάπης προς κάθε συνάνθρωπο αλλά και ζωντανό της πλάσης, γιατί στην ταπεινή και φτωχική Φάτνη της γεννήσεώς Του, Τον καλωσόρισαν όλοι μαζί άνθρωποι και ζωντανά.

Με αυτές τις σκέψεις και ευχές και ξεκινώντας τις ευχές μου από τους άρχοντες των Χριστουγέννων που είναι όλα τα παιδιά και σε όλους τους Δημότες αλλά και στο προσωπικό στο Δήμο Πρέβεζας,σας εκφράζω τις πιο θερμές ευχές μου από τα βάθη της καρδιάς μου, όπως και από τα βάθη της καρδιάς μουσας ευχαριστώ,ως ο τοπικός άρχοντας και Δήμαρχος, για τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που αντιμετωπίζουμε στο Δήμο μας τη θανατηφόρο πανδημία αλλά και που είμαστε στην κορυφή των εμβολιασμών που πρέπει να συνεχίσουμε με ασταμάτητους ρυθμούς.
Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους, γυναίκες και άνδρες,όπου αυτές τις άγιες ημέρες βρίσκονται αδιάλειπτα και θα βρίσκονται στο καθήκον της υπηρεσίας προς την πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο.
Τα Χριστούγεννα μας εμπνέουν το μήνυμα ότι όσα πιο πολλά έχουμε τόσα πιο πολλά μοιραζόμαστε και αυτό ισχύει εκτός από τα μη σπουδαία υλικά αγαθά και για τα πολύ σπουδαία όπως είναι η ίδια η ζωή μας, δηλαδή η υγεία μας, την οποία μπορούμε να τη χαρούμε με το να την προστατέψουμε τόσο τη δική μας όσο και του συνανθρώπου μας, ώστε να τη μοιραστούμε σε όμορφες μοναδικές στιγμές όπως αυτές οι γιορτές!Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία για όλο τον κόσμο!

Με αγάπη και εκτίμηση
Νικόλαος Γεωργάκος
Δήμαρχος Πρέβεζας

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

1.143 Μόνιμοι Διορισμοί διορισμούς – Η Λίστα των 312 Δήμων, Περιφερειών και Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων

Κώστας Παππάς

Η συντονίστρια ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άρτας για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά

Κώστας Παππάς

Περιφερειακή Σύσκεψη ΑΔΕΔΥ 12 Φεβρουαρίου 2024 στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..