ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστήριο μήνυμα Μάριου Τσίρκα για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών

Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου μας στον Νομό Άρτας, δίνοντάς μου την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω στο νέο περιφερειακό συμβούλιο. Θέλω, όμως, ιδιαίτερα να ευχαριστήσω και τους συνυποψήφιους και τις συνυποψήφιές μου, καθώς και τα στελέχη της παράταξής μας που στάθηκαν δίπλα μας, ώστε σε ελάχιστο χρόνο και με ελάχιστα μέσα να φέρουμε σε πέρας μια αξιοπρεπή προεκλογική εκστρατεία.
Δώσαμε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα με προγραμματικές θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της περιφέρειας Ηπείρου. Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, αλλά δεδομένων των συνθηκών και των αρνητικών πολιτικών συσχετισμών, μας κινητοποιεί, ώστε να εντείνουμε την παρουσία μας, απέναντι σε μια περιφερειακή αυτοδιοίκηση που θα συνεχίσει να εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες πολιτικές σε βάρος των πολλών, αλλά και σε βάρος του Νομού Άρτας.
Δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, για να γίνουμε ανάχωμα στις αντιλαϊκές, αντικοινωνικές και αντιπεριβαλλοντικές πολιτικές και να λειτουργήσουμε ως θεσμικό αντίβαρο στις πολιτικές της νεοφιλελεύθερης δεξιάς στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για την υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος, του περιβάλλοντος και της κοινωνικής πλειοψηφίας, έχοντας στο επίκεντρο της αντιπολίτευσης που θα ασκήσουμε όσα υποσχεθήκαμε και προεκλογικά: δημοκρατική και ουσιαστική λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου, διαφάνεια στις αποφάσεις, εποικοδομητική κριτική και προγραμματική αντιπολίτευση.
Με την περιφερειακή μας παράταξη «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» θα πορευτούμε με πυξίδα τις προοδευτικές αρχές και αξίες μας, οικοδομώντας βήμα βήμα μια εναλλακτική, σύγχρονη και με το βλέμμα στο μέλλον αυτοδιοικητική παρουσία.
Εμείς παραμένουμε εδώ. Για να ξαναβρεί ο προοδευτικός κόσμος στην Άρτα και την Ήπειρο τη χαμένη αυτοπεποίθησή του και να ελπίζει ξανά.
Για να γίνει πράξη και στην Ήπειρο η αυτοδιοικητική σύμπραξη των προοδευτικών δυνάμεων, ώστε να δοθεί κι εδώ οριστικό τέλος στην αλαζονεία, τη διαπλοκή, τις αυθαίρετες αποφάσεις δημάρχων και περιφερειαρχών που λαμβάνονται ερήμην των πολιτών, τις βαθιά συντηρητικές πολιτικές.
Αυτή την προοπτική θα την υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ανακοίνωση Δήμου Αρταίων αναφορικά με την ανακοίνωση του ΔΣ Εργαζομένων του Δήμου Αρταίων: Οι ποινές υπεβλήθησαν σε εργαζόμενους με ανάρμοστη συμπεριφορά και με άδεια από την «σημαία».

Κώστας Παππάς

Ανυπόστατο το δημοσίευμα πως στο ΓΝ Άρτας εργάζονται υγειονομικοί θετικοί στον covid-19 λέει η διοίκηση

Κώστας Παππάς

Let’s do it Greece και στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..