ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άρτας για τη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ

Το δόγμα “νόμος και τάξη” της Κυβέρνησης εκφράζεται και με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου όπως αυτή που καταργεί το χαρακτήρα και υπονομεύει τη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ.
Η Κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει στα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ και απαξιώνει ακόμα περισσότερο την πρόληψη και τη θεραπεία της τοξικοεξάρτησης. Ήταν η «παράπλευρη» απώλεια σε μια πολιτική που χαράζουν με τους «χώρους ελεύθερης χρήσης» που οδηγούν στην απαξίωση της θεραπείας προς όφελος της υποκατάστασης και της δια βίου χορήγησης υποκαταστάτων, με άλλοθι τον περιορισμό της βλάβης. Η φασιστική αντίληψη ότι ο εξαρτημένος είναι δια βίου άρρωστος, πάσχον από μια χρόνια υποτροπιάζουσα νόσο του εγκεφάλου, στερεί από αυτόν τοδικαίωμα να αλλάξει την ζωή του.

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ και θα παλέψει για τα συγκροτημένα εργασιακά τους δικαιώματα.
Καλούμε το λαό της Άρτας να αντιδράσει στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης και να ορθώσει με τη δράση τους, τοίχο στη νομιμοποίηση των ναρκωτικών και στην υποβάθμιση της πρόληψης και της θεραπείας.
Παλεύουμε για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά.

Άρτα 8/10/2019                                       Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ. ΑΡΤΑΣ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος που σκότωσε τον 52χρονο για τις κότες

Κώστας Παππάς

Νόμος Κατσέλη: Ανατροπή για τις 75.000 αδίκαστες υποθέσεις

Κώστας Παππάς

Θετική στον κορονοϊό η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..