ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές

Τα χρήματα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4 θα αρχίσουν να βλέπουν από σήμερα στον τραπεζικό τους λογαριασμό οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που έσπευσαν να υποβάλουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Από το απόγευμα της Παρασκευής που άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport μέχρι και χθες το πρωί είχαν γίνει δεκτές πάνω από 70.000 αιτήσεις. Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, η πρώτη πληρωμή των αιτήσεων επιχειρήσεων και επαγγελματιών θα γίνει σήμερα και η δεύτερη πληρωμή αναμένεται να γίνει προς το τέλος της εβδομάδας.
H διαδικασία έχει απλοποιηθεί και οι πληρωμές συνολικού ύψους 1,2 δισ. ευρώ θα είναι άμεσες. Στον νέο κύκλο δεκτές γίνονται αιτήσεις από όλες τις επιχειρήσεις είτε απασχολούν εργαζομένους είτε όχι, είτε έχουν ταμειακή μηχανή είτε όχι, με ελάχιστο ποσό ενίσχυσης 1.000 – 2.000 ευρώ, εκ των οποίων το 50% είναι «δώρο».

Related posts

Έβαλε «χέρι» στο παγκάρι του Αγίου Γεωργίου 59χρονος στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Πανηπειρωτική Συγκέντρωση στα Ιωάννινα – Σωματεία ΙΚΑ – ΟΑΕΕ μετακίνηση με λεωφορεία από Άρτα

Κώστας Παππάς

Μετακίνηση των μελισσοσμηνών κατά τη χειμερινή περίοδο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..