ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επισπεύδεται το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης

Με τις φωνές, ότι όσο καθυστερεί το άνοιγμα της εστίασης οι πληγές της μεγαλώνουν, να πληθαίνουν, η κυβέρνηση δρομολογεί την επίσπευση της επαναλειτουργίας εστιατορίων, καφετεριών, μπαρ κλπ, που σύμφωνα με το αρχικό πλάνο είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουνίου.
«Κάθε μέρα που περνάει με τα καταστήματα κλειστά τα προβλήματα αυξάνονται δυσκολεύοντας περισσότερο την επαναλειτουργία», αναφέρουν εκπρόσωποι του χώρου της εστίασης, επισημαίνοντας ότι αφού ο κόσμος έχει βγεί έξω είναι προτιμότερο να έχει τη διέξοδο των μαγαζιών, ώστε να μην συνωστίζεται σε πλατείες και υπαίθρια πάρτι.
Οι ίδιοι υπογραμμίζουν ότι οι αρχικές εκτιμήσεις για οριστικό λουκέτο μιάς στις τρείς επιχειρήσεις εστίασης γίνονται δυσμενέστερες όσο δεν δίνεται λύση και τα καταστήματα παραμένουν κλειστά, ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν και είναι επιτακτικές. Με το κλίμα στην εστίαση να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα η κυβέρνηση υποχρεώνεται να φέρει πιό μπροστά το άνοιγμα των επιχειρήσεων του κλάδου.

Related posts

Τραγωδία στην Άρτα – Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο

Κώστας Παππάς

Στο γεφύρι της Πλάκας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Κώστας Παππάς

Γαλλία: Πλήρης στήριξη και αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..