• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επίσκεψη πρωθυπουργού σε Αιτωλοακαρνανία και Λευκάδα: Αναπτυξιακά έργα και υποδομές στο επίκεντρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη πρωθυπουργού σε Αιτωλοακαρνανία και Λευκάδα: Αναπτυξιακά έργα και υποδομές στο επίκεντρο

Η Αιτωλοακαρνανία και η Λευκάδα βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσκεψη στις περιοχές αυτές, εγκαινιάζοντας και επιθεωρώντας σημαντικά αναπτυξιακά έργα που αλλάζουν το τοπίο των υποδομών.
Μετά την καθιερωμένη συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο κ. Μητσοτάκης πετάει για το Άκτιο, με σκοπό να επιθεωρήσει τις εργασίες σύνδεσης του οδικού δικτύου Άκτιο – Λευκάδα στον Άγιο Νικόλαο. Το έργο αυτό αποτελεί κομβικό σημείο για την περιοχή, καθώς βελτιώνει σημαντικά την προσβασιμότητα και τη σύνδεση της Λευκάδας με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός μετέβη στη Λευκάδα, όπου θα παρευρεθεί στην υπογραφή της σύμβασης για το μεγάλο έργο της κατασκευής του αγωγού ύδρευσης Πρέβεζας-Άρτας-Λευκάδας στην αίθουσα του Διοικητηρίου της Λευκάδας και αποτελεί ένα έργο υψίστης σημασίας, καθώς θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα της υδροδότησης που αντιμετωπίζουν οι τρεις αυτοί νομοί.
Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς για να συζητήσει τις ανάγκες και τις προοπτικές της περιοχής.
Η σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αιτωλοακαρνανία και τη Λευκάδα υπογραμμίζει τη δέσμευση της κυβέρνησης για την υλοποίηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων και την ενίσχυση των υποδομών σε όλη τη χώρα. Με έργα όπως η σύνδεση του οδικού δικτύου Άκτιο – Λευκάδα και η κατασκευή του αγωγού ύδρευσης, διαφαίνεται ένα μέλλον γεμάτο προοπτικές για την περιοχή και τους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επικίνδυνος για τα συμφέροντα των Ηπειρωτών ο λαϊκισμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Κώστας Παππάς

Δήμος Αρταίων: Προχωρά η τουριστική προβολή της ‘Άρτας

Κώστας Παππάς

Ενημέρωση Γ. Στύλιου από τους αρμόδιους στην Α’ Βάθμια και Β’ Βάθμια Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..