• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επίσκεψη Διοικητή 8ης Μεραρχίας στην ΠΕ Άρτας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Διοικητή 8ης Μεραρχίας στην ΠΕ Άρτας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες στην ΠΕ Άρτας ο νέος Διοικητής της 8ης Μ/Π Μεραρχίας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Παππάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του στρατοπέδου Άρτας Αν/χη (ΠΖ) κ. Αριστείδη Θεοδωρή. Κατά τη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά, παραβρέθηκε και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Βαρέλης.
Ο Διοικητής της 8ης Μεραρχίας ζήτησε τη συνδρομή της ΠΕ Άρτας σε θέματα που αφορούν το στρατόπεδο Άρτας και αναφέρθηκε επίσης στην αγαστή συνεργασία.
Ο κ. Ψαθάς επεσήμανε με τη σειρά του τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας και τόνισε ότι η ΠΕ Άρτας θα είναι αρωγός στον Διοικητή της Μονάδας. Ζητήθηκε από τον Διοικητή της 8ης Μεραρχίας η αναβάθμιση του ιστορικού στρατοπέδου στην Άρτα με την αύξηση του μόνιμου προσωπικού και των στρατιωτών καθώς επίσης και η επαναλειτουργία του ως Κέντρο Εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δημοτική Αναγέννηση για την 25 Νοέμβρη,παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Κώστας Παππάς

Έκκληση Περιφερειάρχη για περιορισμό μετακινήσεων και τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού

Κώστας Παππάς

Καμμένος για Κολωνό: «Όταν βρω τα ονόματα των 213 πελατών του παιδεραστή θα τα αναρτήσω – Κάντε μου μηνύσεις»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..