ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Επίσκεψη ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας στον Ε.Ε.Σ Άρτας».

Την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Άρτας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρό της κ. Νικόλαο Σπύρου και ολιγομελή αντιπροσωπεία, στα πλαίσια της ετήσιας δράσης της οργάνωσης «Κανένας στο περιθώριο», πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τμήμα μας όπου παρέδωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας προκειμένου να συνδράμει στην δράση του Τμήματος για τη συλλογή τροφίμων ενόψει των εορτών του ΠΑΣΧΑ.
Ο Πρόεδρος του Τμήματος, κ. Βασιλείου, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής για την προσφορά τους, στη συνέχεια τους ενημέρωσε για τις δράσεις του Τμήματος.
Τέλος αντάλλαξαν τις συνήθεις ευχές για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Related posts

Στέλιος Πέτσας : Θα έχουμε αυξημένα επίπεδα θανάτων και διασωληνωμένων τις επόμενες ημέρες

Κώστας Παππάς

Χρήστος Γκόκας κατέθεσε αναφορά σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες εστίασης και διασκέδασης της π.ε. Άρτας

Κώστας Παππάς

Συνάντηση Νίκου Γεωργάκου με τον Πρόεδρο των Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας & Λευκάδας κ. Θωμά Κάρτσακλα.

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..