ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Σε κομβικό σημείο οι έρευνες

Επεξεργασία περίπου 10.000 τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, την Τετάρτη 20 Μαΐου, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, πραγματοποιείται από τους ειδικούς και αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση και εκτιμούν ότι από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα στοιχεία, θα εντοπιστεί η δράστις.
Η Αστυνομία – σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ – εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να υπάρξει σημαντική πρόοδος των ερευνών που θα «φωτίσουν» το πρόσωπο της άγνωστης μαυροφορεμένης που επιτέθηκε στην 34χρονη.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας περιμένουν να συνέλθει η 34χρονη από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία στα οποία υποβάλλεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να την επισκεφθούν πάλι και να προσπαθήσουν, εκτός των άλλων, να διασταυρώσουν κάποιες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Επίσης, όπως επισημαίνουν πηγές της ΕΛΑΣ, η άτυχη γυναίκα δεν έχει αναγνωρίσει, έως σήμερα, κάποιο πρόσωπο, αλλά ούτε και μια φωνή από ηχητική καταγραφή.

Related posts

Εξετάσεις για χορήγηση άδειας άσκησης φαρμακευτικού επαγγέλματος περιόδου Φεβρουαρίου 2020

Κώστας Παππάς

Χρ. Γκόκας για τα Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός: 151 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Διασπορά σε 23 νομούς

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..