• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Εντοπίστηκε σώα η 30χρονη Ρία που αγνοούνταν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκε σώα η 30χρονη Ρία που αγνοούνταν

Οι Αρχές εντόπισαν την 30χρονη στο Πόρτο Ράφτη με τη βοήθεια δημοσιογράφου τηλεοπτικού σταθμού!

Σώα βρέθηκε η 30χρονη Ρία που αγνοούνταν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή του Αλίμου, για την οποία είχε σημάνει συναγερμός στις Αρχές από σήμερα το πρωί, Μ. Δευτέρα (14/04), καθώς υπήρχε ανησυχία ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της.
Σύμφωνα με το STAR, οι Αρχές εντόπισαν τη γυναίκα στο Πόρτο Ράφτη όπου κινούνταν με το αυτοκίνητο της, ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού, Βαγγέλης Γκούμας επικοινώνησε νωρίτερα με την Αστυνομία καθώς είχε δει την 30χρονη νοσηλεύτρια να κινείται με το όχημα της και μάλιστα κατάφερε να την προσεγγίσει με σκοπό να την ηρεμήσει!
Όπως είπε ο δημοσιογράφος την ακολούθησε με το συνεργείο του σταθμού και σταμάτησε δίπλα της, με τη γυναίκα να προσπαθεί να τους αποφύγει.
Το ανησυχητικό μήνυμα που έστειλε στη μητέρα της
Η νεαρή αγνοούμενη πέρασε το Σαββατοκύριακο στο σπίτι φίλης της στον Άλιμο. Νωρίς το πρωί συναντήθηκε με τον σύντροφό της στα Πετράλωνα και όπως είπε εκείνος στην μητέρα της χώρισαν, μετά από συζήτηση που είχαν.
Η 30χρονη έστειλε δυο ώρες μετά μήνυμα στη μητέρα της και στη συνέχεια τα ίχνη της χάθηκαν.
Σε αυτό το μήνυμα, όπως μας λέει η μητέρα της, η 30χρονη νοσηλεύτρια άφηνε να εννοηθεί πως ήταν αποφασισμένη να κάνει κακό στον εαυτό της.
«Τελευταίο μήνυμά της ήταν 10:30 το πρωί, κάποιο μήνυμα απελπισίας και απογοήτευσης και μετά έφυγε. Μου είπε ‘θα κάνω κακό στον εαυτό μου για να μην σας ταλαιπωρώ κι εσάς’. Αυτό, τίποτα άλλο. Δεν την είδα, μίλησα με μήνυμα. Ήταν σε μία φίλη της το σαββατοκύριακο, στον Άλιμο ήταν», είπε η μητέρα της 30χρονης.
Μετά το μήνυμα που έλαβε η μητέρα από την αγνοούμενη κόρη της, ξεκίνησε για την περιοχή του Πόρτο Ράφτη, όπου η 30χρονη συνήθιζε να επισκέπτεται και να χαλαρώνει σε παραλία διαβάζοντας βιβλία. Δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της.
«Της έστειλε ένα μήνυμα για χωρισμό, πήγε έξω από το σπίτι του το πρωί, τον βρήκε. Αυτός μου είπε ότι μετά έφυγε εκείνη, 10:30 μου έστειλε αυτό το μήνυμα. Από εκείνη την ώρα κινητοποίησα την αστυνομία και τα πάντα», είπε η μητέρα της.
Η 30χρονη νοσηλεύτρια στο «νοσοκομείο Γεννηματάς», φέρεται να μην επικοινώνησε με κανέναν συνάδελφό της, τις τελευταίες ώρες. Η είδηση της εξαφάνισης έχει αναστατώσει εκτός από τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς της.
Το κινητό της 30χρονης παραμένει κλειστό τις τελευταίες ώρες, ενώ δεν έχει εντοπιστεί ούτε το αυτοκίνητό της, μάρκας Ford Fiesta.
«Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε από την Αστυνομία είναι ότι το στίγμα φάνηκε στις 12:30 – 12:45. Από εκεί και πέρα, το κινητό ξανάκλεισε», είπε ο πατέρας της 30χρονης στο Live News.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Γραφείο τελετών στόλισε για τα Χριστούγεννα – Ο νεκρός… χιονάνθρωπος και τα ξωτικά

Κώστας Παππάς

Εκσυγχρονίζεται το Δίκτυο Ύδρευσης στο Γλυκόριζο Άρτας

Κώστας Παππάς

Νέα μέτρα: Ανακοινώσεις από Οικονόμου και Πλεύρη

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..