ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εμβολιάστηκαν και οι ηλικιωμένοι στο Γηροκομείο Άρτας

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

Η Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ Άρτας προχώρησε σήμερα στον εμβολιασμό των ηλικιωμένων στο Γηροκομείο Άρτας. Τα εμβόλια έφτασαν το πρωί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και η ΚΟΜΥ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άρτας έκαναν την 1η δόση του εμβολίου σε ηλικιωμένους και προσωπικό. Την διαδικασία επέβλεπαν η Συντονίστρια – Δ/ντρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άρτας και Συντονίστρια της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ Ελένη Αθανασίου και η γιατρός του Γηροκομείου Ανθούλα Παπαγιάννη. Συνολικά εμβολιάστηκαν 45 άτομα, 34 ηλικιωμένοι και 11 εργαζόμενοι. Το ΕΚΑΒ συνέδραμε με ασθενοφόρο που παρέμεινε στο Γηροκομείο καθόλη την διάρκεια της διαδικασίας για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των Κινητών Μονάδων του ΕΟΔΥ στην Ήπειρο, οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν στις κλειστές δομές ΑμΕΑ και Ψυχικής Υγείας.

Related posts

Εξετάσεις για πτυχίο ραδιοερασιτεχνών (β΄ περιόδου)

Κώστας Παππάς

Παρέμβαση Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη σε ΔΕΥAΑ, ΔΕΗ και ΟΤΕ για αναστολή διακοπών και επανασυνδέσεις.

Κώστας Παππάς

Μαθητής που συμμετείχε σε κατάληψη έπεσε από τη στέγη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..