• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις για διαφορά – σοκ με το τέλος της καταμέτρησης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις για διαφορά – σοκ με το τέλος της καταμέτρησης

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρώτα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να γνωστοποιούνται, με τον Στέφανο Κασσελάκη να έχει προβάδισμα έναντι της Έφης Αχτσιόγλου σε πολλά εκλογικά τμήματα.
Οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκαν και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα αποτελέσματα. Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου είναι στα πολιτικά τους γραφεία και αναμένουν με ενδιαφέρον να δουν το τι επέλεξαν τα μέλη του κόμματος για την επόμενη ημέρα.
Τα πρώτα αποτελέσματα από αρκετά εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα έχουν αρχίσει να καταφτάνουν, ενώ η ροή αναμένεται να είναι συνεχής και σύντομα θα υπάρχει ασφαλής εκτίμηση για τον νικητή της βραδιάς.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ, η διαφορά της νίκης αναμένεται να είναι… σοκαριστική. Αν επιβεβαιωθούν τα όσα διαρρέονται για διαφορά που ενδεχομένως να αγγίζει ή και να ξεπερνά τις 20 μονάδες, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον το πώς θα κινηθεί η ηττημένη πλευρά την επόμενη ημέρα αλλά και πώς θα ηγηθεί της παράταξης ο αδιαμφισβήτητος νικητής, καθώς θα έχει εξασφαλίσει τεράστια πλειοψηφία.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πάλι ανύπαρκτη η Άρτα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Κώστας Παππάς

ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφοφορία για το δημοψήφισμα Κασσελάκη ζητά η πλευρά Αχτσιόγλου – Τι θα κάνει η «Ομπρέλα»

Κώστας Παππάς

«Η Δημοτική Αρχή Σιαφάκα αφαίρεσε9 σημαντικά έργα/δράσεις 10 εκ. € για την πόλη της Άρτας, από το πρόγραμμα ΒΑΑ που εγκρίθηκε το 2023».

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..