• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • «Εκδήλωση για τον Εθελοντισμό και το έργο του Ερυθρού Σταυρού στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εκδήλωση για τον Εθελοντισμό και το έργο του Ερυθρού Σταυρού στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας».

Το Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μετά από αίτημα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας και την έγκριση της Κεντρικής Διοίκησης, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση στα δύο Τμήματα της Β’ τάξης του σχολείου με θέμα «Ο εθελοντισμός στη ζωή μας. Ο ρόλος και οι δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού», διάρκειας δύο διδακτικών ωρών.
Στο πλαίσιο των εν λόγω εκδηλώσεων η Κοινωνική Λειτουργός του Τμήματος με δύο εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας συζήτησαν με τους μαθητές για την αξία του εθελοντισμού και παρουσίασαν την ιστορία, τις δράσεις και το πολυδιάστατο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.Μέσα από δραστηριότητες, διαδραστικά παιχνίδια και την προβολή ενός animation βίντεο με τις επτά θεμελιώδης αρχές του Ερυθρού Σταυρού έγινε η παρουσίαση – ενημέρωση που ενθουσίασε τα παιδιά που την παρακολούθησαν με πολλή προσοχή και ενδιαφέρον.
Ευχαριστούμε για την πρόθυμη και αποτελεσματική συνεργασία τον διευθυντή κ. Νίκο Μπαγιώργα καθώς και τις δασκάλες κ. Δήμητρα Πανή και κ. Χριστίνα Διαμάντη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πληροφορίες για κρούσματα ρεκόρ πάνω από 4.000 σήμερα

Κώστας Παππάς

«Η Ήπειρος και η Άρτα στο Κέντρο της Ευρώπης»

Κώστας Παππάς

Έναρξη αγωνιστικής περιόδου με 5 αγωνιστικά τμήματα ο ΒΑΟ Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..